לימודים בבן גוריון???

• פותח הנושא mccm
  • פורסם בתאריך

mccm

New member
לימודים בבן גוריון???

הצילווווווו מה הם נורמלים? ממוצע בגרויות לא מזיז כלום. שיניתי באתר שלהם וזה לא משפיע.. רק מתמטיקה משפיע פיזיקה נותן רק נקודה אחת לסכם והציון פסיכומטרי וכמותי זה רק מה שמשפיע במחשבון מדעי המחשב? מה ככה עושים את החישוב שם?? ולמה בהנדסה גם הפסיכומטרי לא משפיע רק פיזקה מתמטיקה וכמותי? מה עם בגרויות ופסיכומטרי כללי?

vinney

Well-known member
זכותם

(אם כי נשמע לי לא רע, אני התקבלתי לשם אוטומטית כשהפסיכמוטרי שלי היה לא משהו בגלל המילולי
)

mccm

New member
אוקי אז..

בעצם אתה אומר אלה שבשביל ללמוד שם צריך מתטיקה פיזיקה וכמותי גבוהים ביותר בפסיכו וכל השאר 55 ומי שיש לו ממוצע בגרויות 120 ופיזיקה מתמטיקה וכמותי נמוכים אפילו בקצת אז הראשון נכנס :)?

vinney

Well-known member
לא הבנתי את המשפט הזה שלך

אבל זה נשמע לי הגיוני שיתנו העדפה למי שמצליח במקצועות ריאליים, בבחינת קבלה למקצועות ריאליים האלה באוניברסיטה. זה שבן אדם מבין או לא מבין בספרות לא מעיד מאומה על יכולות הלמידה שלו במדעים מדוייקים, ולא צריך להשפיע על סיכויי הקבלה. אל תשכח שהאוניבסיטאות הסגורות לא יכולות לקבל את כולם, ולפי כך מסננות כדי לקבל כמה שיותר אנשים שסיכויי ההצלחה שלהם יהיו כמה שיותר גבוהים. מי שמצליח בהיסטוריה אבל לא מצליח במתמטיקה בבית ספר, ומצליח במילולי אבל לא מצליח בכמותי בפסיכמוטרי, סיכוייו להצליח בפקולטה קטנים יותר מזה שמצבו הפוך (אם כי מדובר בסיכויים סטטיסטיים, לא משהו מוחלט). זה הולך גם הפוך, אני מניח שבחוג לספרות המשקל של פיזיקה ומתמטיקה יהיה נמוך יותר ממשקלם של מקצועות קשורים יותר.

למעלה