לימודים בסין

ליהוש 6

New member
לימודים בסין

היי, אני נוסעת בפברואר לבייג'ין לשנה ללמוד שם סינית. יש למישהו טיפים או עצות? מישהו אולי רוצה לבוא גם?אני די משקשקת....

אMור

New member
נשמע מצוין - למה לשקשק...../images/Emo66.gif

חוצמיזה, את עושה בשכל שאת מגיעה לסין ולא נרשמת לאיזה קורס בארץ הקודש... כנסי לכאן - זה המקום בשבילך... אגב, יש לך איזשהו רקע קודם הקשור לסין / סינית / סינים?

ליהוש 6

New member
שום קשר!

לא, האמת שאין לי שום קשר. יום בהיר אחד פשוט החלטתי שזה הדבר הכי נכון עבורי לעשות (בתור משוחררת טרייה)...וללמוד בארץ באמת לא נראה לי כי עם כבר יש לי לתרגל מלבד כמה עובדים לא חוקיים בתחנה המרכזית?

אMור

New member
../images/Emo45.gif החלטה אמיצה ונבונה

ולכל התלבטות, חשש, שאלה ועידוד, אנחנו כאן.

cruiser

New member
אני מתכנן לנסוע ל SHENZEN

בינואר אני עוזב את העבודה לאחר 6 שנים וטס גם לסין לרגל עבודה עצמאית אבל למחוז אחר . בכל אופן אני עדיין לא יודע לגביי האשרות והויזה למשך שנה . כל מה שידוע לי שניתן לקבל ויזה לתקופה שבין 30-90 יום . אם ידוע לך מעבר לזה אשמח אם תשתפי אותי מה בדיוק עלי לעשות.

cruiser

New member
צריך מידע על שנזאן

כמה עולה בערך שכירות לחודש של דירה . וכיצד אני מברר על עלויות של משלוחי דואר משם לכל רחבי העולם - ניסיתי באתר EMS שלהם אבל אין מחירים. אני מתכוון להפיץ משם משלוחים של 0.5 ק"ג בדואר או EMS.

blabla ha

New member
היי אני מתכנן על שנחאי

אבל זה תלוי איפה יקבלו אותי לעבודה, יש לי הצעת מאוד מפתה בשנחאי, מה את הולכת לעשות חוץ מללמוד שנה שלמה? את תעבדי במשהו?

למעלה