לימודים ברמה ?

barakrl

New member
לימודים ברמה ?

יש לי שאלה דיי משמעותית : השתחררתי לפני כמה חודשים ואני דיי מתלבט לגבי הלימודים הלאה. יש בארץ מקום שמלמד 3D ברמה מספיק גבוהה (תואר ?) או שהאפשרויות היחידות הן לוותר וללמוד מחשבים או לחפש בחו"ל (ע"ע DigiPen) ? ברק.

3dba

New member
רמה

לימודים ברמה? את החיה הזאת לא תמצא בארץ ,בתור אחד שהדריך חלק מהמדריכים בארץ (גילאים 20-50)הרמה של המדריכים בארץ לא מספיקה כדי לערוך לימודים ברמה גבוה בלי לדבר על מכללה ספציפית כולם ,כ-ו-ל-ם (סיוון,אחד על אחד,אשרות,מימד,אוריאן,ועוד ועוד)שווים (סלח לי)לישבן.הכי טוב אם אתה לא יכול ללמוד לבד או דרך האינטרנט ארוז פקלאותיך ולך לך לחו"ל אם יש לך כסף ,לך תדע אולי תיצור לך קשרים טובים.הארץ שלנו ניחנה ביכולת החארטה ולכן הכל עד היום נראה כך .מקסימום קח את הכסף שאתנ מוכן להשקיע בקורס על התוכנה וחפש אנימטור שיש לך הוכחות שהוא טוב וקח אצלו שיעורים פרטיים.בדוק שזה יהיה יותר שווה . תואר נראה לי שאפשר להוציא בקנדה או גרמניה ,או אם יש לך כסף לך עד הסוף סע ל-ilm ותלמד בטופ ואולי בסוף גם יעסיקו אותך שם.

רמה רמה

שמע זה תלוי אתה יכול ללכת לאחד מבתי בספר הגבוהים בארץ כמו קמרה בצאלאל וכול אלו ..אבל שם לא תילמד תלת מימד ( למרות שתעבור שם קורסים בתלת) שם תילמד אומנות אבל במשך 4 שנים ואני בא מהסקטור שאומר שאי אפשר לילמוד אומנות אבל זה אני , שכר הלימוד שם גבוה ואני מנסיון אומר שבוגרי המכללות האלו שיוצאים לשוק בתור אנימטורים ממש אבל ממש לא מצדיקים את 4 השנים שלמדו וכן זו עובדה !אבל מצד שני אולי פגשתי את הלא נכונים .... אהההם... אבל כול כך הרבה לא נכונים?? לא משנה . תילמד לבד זה מה שאני אומר אבל זה יכול לקחת לך הרבה זמן מהחיים ועוד פעם תלוי לאיזה רמה אתה רוצה להגיע.

drorlazar

New member
הייתי רוצה לחזק

את אלה לפניי, בתור אחד שעובד מספיק זמן וראה מספיק ואיין מספיק בוגרי קורסים/מכללות רובם לא מלמדות כלום, אם יש לך זמן להשקיע תלמד קולנוע מאחר וזה תחום נורא קשור לאנימציה, או פיסול וציור אם אתה בקטע של מודלינג, או קח איזה סדנת משחק במידה ואתה רוצה להיות CHARACTER ANIMATOR טוב בכל מקרה ראיתי מספיק אנשים שלמדו "הדמייה תלת מימדית" "אנימציה ב24 שעות" וכו´ מלמדים אותך שם הפעלת תוכנה ולא בסיס, תוכנות יבואו וילכו פעם זאת מאיה 4 מחר זה יהיה XSI 15 זה לא משנה הבסיס נשאר זהה, תחפש מקום שילמד אוך את טכניקות פיסול, קומפוזיציה נכונה, שימוש נכון בצבעים, טכניקות אנימציה וכו´ ואל תתפתה למקומות שמבטיחים לקחת את הפיקדון ולהשאיר אותך עם ידע נרחב על הלחצן השמאלי בעכבר,

למעלה