לימודים בתחום הספורט

Romusic

New member
לימודים בתחום הספורט

שלום, העניין שלי הוא כזה, אני מתעניין בתחום הספורט ובעקבות חשבתי גם ללמוד משהו שקשור.. לימודי חינוך גופני קצת פחות מתאים לי, חקרתי קצת ומצאתי קורס בווינגייט שנירא לי מאוד מעניין שמכשיר מטפלים בפציעות ספורט, במניעה ושיקום וכולי.. ואלה נושאים שמאוד מעניינים עבורי אבל הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה יש עבודה בתחום זה לאחר הלימודים.. כמה האפשרויות רבות ומה השכר.. מדובר בלימודי תעודה ולא תואר, ספורטתרפיסט והידרותרפיסט
מישהו מכיר קצת את התחום..?
אולי עצות מה הייתם עושים במקומי...לוקחים את הסיכון והולכים ״עם הלב״ או לומדים משהו שיתן יותר בטחון ויציבות..?

לימודים בתחום הספורט

בוקר טוב לך.
אתחיל דווקא מסיום דבריך. ללכת עם הלב, זה דבר שחלק גדול מבני האדם רוצים לעשות ופוחדים ממנו. התשובה לכך די פשוטה. אם אתה מסתכל על עצמך, כשאתה בן 55, יושב בכורסה בסלון שלך, לאחר יום עבודה במשרד, כשלא בחרת בתחום שהלב שלך כיוון אותך. האם אתה מצטער על כך, או אומר לעצמך, גם מה שבחרתי לעסוק בו הוא בסדר.
לעצם העניין, התחום שאתה רוצה ללמוד ולעסוק בו הוא ספציפי, לכן התשובה לכך, כנראה תמצא באותם מקומות. סביר להניח שבקבוצות ספורט - כדורגל, כדורסל וכ"ו צריך אנשים כמוך וקבוצות כאלו לא חסרות. ישנן מכללות, כגון מכללת רידמן שמלמדות תחומים דומים, שווה לברר גם איתם, היכן ניתן לעבוד בתחום הזה.
בשורה התחתונה, אל תמהר לוותר על החלום שלך. מקסימום זה יצליח לך ואם לא, אף פעם לא מאוחר לעשות הסבה לתחום אחר. אני למדתי 5 שנים חשמל ואחרי זה, עשיתי הסבה למחשבים. זה אפשרי. אל תחשוש..
בהצלחה

למעלה