לימודים - היי מגי

yati26

New member
לימודים - היי מגי

מצ"ב פריסה שעשינו לגבי שאלות על לימודים:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/940/179706703/רוחניות/שואלים_את_הקלפים

רוצה לדעת עכשיו עוד קצת:
לגבי העיצוב פנים - ישנן 2 אופציות. האחת זה לעשות תעודה והשנייה זה לעשות תואר - אשמח לפריסה מה הכי כדאי או נכון לי, תואר או תעודה.

בנוסף, לגבי התחום הטיפולי... הוא עדיין נמצא בערפל מבחינתי.. כי אני לא יודעת איזה תחום טיפול הוא נכון עבורי. אם הטיפול בבע"ח הוא נכון, אבל לא מספיק, אז מה כן? האם ישנה איזו פריסה לכוון אותי לאנשהו? האם עליי ללכת לעשות עכשיו תואר בפסיכולוגיה בשביל ללמוד תחום טיפול כלשהו?

אשמח לעצתך.
תודה.

מגי 336

New member
yati26

פריסת השוואה בת 2 אופציות לא מורחבת -
האם לימודי תעודה לעיצוב פנים
או תואר בעיצוב פנים?
&nbsp
בענין התחום הטיפולי - לא ניתן לשאול שאלות מעורפלות, תמקדי את האפשרויות שיש לך ונשאל..

yati26

New member
היי מגי...

שאלתי לגבי העיצוב פנים:
השאלה שנשאלה:
האם ללמוד לימודי תעודה בעיצוב פנים או תואר בעיצוב פנים?

תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- ארבע המטבעות
- שוטה
- נזיר
אפשרות 2
- שני החרבות
- נער המטבעות
- שני המטות
מסר / עיצה - ירח

לגבי הטיפול... אין לי בדיוק במה להתמקד

אז רשמת לי: "כנ"ל לגבי טיפול באמצעות בע"ח, התחום יכול להתאים לך ... נסי לחשוב על התחום הטיפולי ברמה גבוהה יותר ממה שאת מתכננת כרגע.."
התחום הזה יכול להתאים לי... מצד אחד אני לא רוצה ללכת על זה ולגלות שזה לא מספיק... ומצד שני, אני לא בדיוק יודעת מה זה אומר לחשוב ברמה גבוהה יותר בתחום הטיפולי... אני מבולבלת...

מגי 336

New member
יקירה

מה שעולה בי לומר לך הוא שהפחד מהשינוי הוא כל כך גדול, שהוא משתק אותך...
את כל כך חוששת לעשות את הצעד הלא נכון, שאת לא עושה שום דבר,
וגם אם תעשי, עדיין תתלבטי אם הצעד שעשית הוא זה שנכון לך, כי אולי השני היה טוב יותר..
&nbsp
נסי לראות בעיני רוחך שני צדדים (כמו מטבע, עץ או פלי)
את יכולה "ליפול" על צד אחד, אך מי אומר שהצד השני טוב יותר?
&nbsp
לכל אדם יש תכלית, ייעוד, ובכדי להגיע להגשים את היעוד הזה, יש לעבור דרך,
ואם תלכי אחר ליבך - אין לך מה לפחד מהדרך, היא תוביל אותך כבר למקום הנכון,
הכי חשוב זה לעשות מה שהלב אומר, מה שיעשה אותך מאושרת...
&nbsp
בפריסה הקודמת כתבתי לך ששתי האפשרויות נכונות לך,
אבל איזו מהן גורמת לנשימה שלך לזרום חזק יותר אל תוך הלב?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

yati26

New member
היי מגי...

מה שעברתי בחצי שנה האחרונה שינה אצלי הרבה.
הפחד קודם כל, כבר לא משתק אותי. לפני 3 חודשים זה היה נכון לגבי הפחד.. הוא שיתק אותי 10 שנים לפחות... ואז עשיתי מעשה משנה חיים ועשיתי את זה בלי ולמרות הפחד. לקחתי את הפלסטר ומשכתי חזק, כמו שאומרים וככה אני מתכוונת לפעול לגבי כל דבר כמעט. עכשיו הפחד רק מעכב אותי טיפה.. אבל אני לא נותנת לו יותר מידי מקום.. אבל בכל דבר שאני עושה, אני רוצה להיות בטוחה.. דפיקות שכזו

בכל מקרה, אני יודעת שאני רוצה ללמוד עיצוב פנים.. רק מתלבטת לגבי תואר או תעודה. לגבי טיפול.. אני עדיין לא בטוחה שזה נכון.. לפחות לא לכרגע. בגלל שאני לא בטוחה בזה במאה אחוז, אז ההתלבטות עדיין קיימת. אולי זה יבוא בהמשך.
תודה.

למעלה