לימודים ודייטים

benda2109

New member
לימודים ודייטים

אהלן, טוב הסיפור שלי הכי הזוי בעולם. הוא מורכב מכמה שאלות/בעיות שקשורות/לא קשורות. אני סטודנט שנה ראשונה בהנדסה...יש מישהי שהכרתי אבל גדולה ממני באיזה 3 שנים. אני ידיד מאוד קרוב של החברה הכי טובה שלי והיא רמזה לי שאין לי סיכוי איתה בגלל שאני קטן ממנה. בלי הרבה להכנס לפרטים הגענו למצב ששלחתי לה הודעת סמס- "אם לא היו רומזים לי שאין לי מצב איתך הייתי מזמין אותך לצאת" היא הגיבה "אל תקשיב לאחרים. תתקשר כשתוכל". פתאום קבלתי רגליים קרות. לא יודע למה. ברגע שהיא מצפה שאני אזמין אותה לצאת הרגשתי כאילו סתם שחקתי איתה. אני לא יודע עכשיו איך להתחיל אפילו שיחה איתה. בדיעבד נראה לי שאולי רציתי אותה רק כשידעתי שאני מראש לא יכול. מה אתם מציעים? אני מרגיש היא בחורה שדורשת הרבה ריגושים. ואני לא יודע אם אני יכול לרגש אותה כל פעם מחדש עכשיו שיש לי מלא לימודים על הראש. הכנסתי את זה שאני סטודנט להנדסה כי אני מרגיש שכל המקצעות שאני לומד(למרות השביתה) לא נותנים לי זמן להשקיע בה. אני יודע שזה תירוץ מטומטם והוא יותר בשביל עצמי. אבל אני ממש מרגיש שאפילו בלי בת זוג אני מנתב את הזמן שלי בקושי בין לימודים, חברים ומנוחה. איך משכנעים את עצמך שאם עכשיו זה לא זמן מתאים - אף פעם זה לא זמן מתאים?

תקשיב..

גיל לא אומר כלום! אני מבינה שאתה לומד אבל אם אתה רוצה באמת להשקיע בבחורה שאתה באמת אוהב אז תדע למצוא את הזמן הזה להעניק לה אהבה וריגושים..אין לא יכול יש לא רוצה! אם תירצה תצליח..שיהיה הרבה הצלחהה!!

Dark Muse

New member
אם אתה לומד 18 שעות ביממה

בהנחה שאתה ישן 6 שעות, אז יש לך בעיות רציניות. אני מניח שאתה לא לומד 18 שעות רצופות ביממה, מה שאומר שיש לך זמן פנוי. אתה צריך לנהל טוב יותר את חייך ולדעת להתפשר ולדחות דברים פחות חשובים, לעשות סדר עדיפויות.

qtgirl

New member
אל תדחה את זה...

ככה כל בחורה שתפגוש ושיש מצב איתה אתה תדחה בגלל הלימודים? בסוף תמצא את עצמך בן שלושים, עם תואר אבל בלי חברה... איזה מן חיים אלה? לך תבלה תיצא, אם לא תכיר בנות עכשיו אז מתי... בלימודים בעבודה בהכל תמיד יהיה עומס...

נונה17

New member
אתה בטוח שהקטע של "היא אוהבת ריגושים"

זה לא מסווה לפחד קטן בגלל הפרשי הגילאים? עזוב שטויות, 3 שנים זה ממש לא סוף העולם ואם אתה מרגיש שהיא מעניינת אותך, לך על זה. אני יודעת שלימודי הנדסה זה לא קל (לימדתי בזמנו סטודנטים להנדסה שנה א' ואם הייתי מקבלת שקל על כל אחד מהקיטורים שלהם לא הייתי צריכה לעבוד יותר בחיים
) אבל אם רוצים למצוא את הזמן מוצאים.

charlila

New member
הקטן ראש!

היא אוהבת ריגושים? היא נהנית להשתעמם? זה מעבר לגבולות הפרוייקט הנוכחי שלך! אתה רק רוצה לצאת איתה פעם אחת. כל מה שמעבר לזה, השאר מחוץ לפוקוס. וכך, תורכי תורכי, תבנה את המולדת. אם למרות עצתי המופלאה לא תצליח לקבוע איתה - סימן שאתה באמת במצרות. פנה לאיזושהי עזרה (רק בחר היטב למי תפנה)

למעלה