לימודים והגירה

moshel33

New member
לימודים והגירה

כמה שאלות בעניין. לפי מה שראיתי יש דרישה גבוהה בתחום הפיננסים בטורונטו. יש לי כבר תואר ראשון במדעי החיים וברצוני לעשות הסבה לתחום הפיננסים . האם בלימודי תעודה באמצעות למידה מרחוק במוסד קנדי ,מעסיקים יסתכלו על זה כיתרון (כי אני לומד את השוק המקומי..)? אם כן, האם למישהו יש מושג על מוסד מכובד בטורונטו, שמאפשר למידה מרחוק ( למבחן אני מבין שאולי אצטרך להגיע לקנדה..) ? אם יש אוניברסיטאות שמאפשרות זה עדיף כמובן. תודה רבה

kozmokramer

New member
שאלה

איזה מוסד קנדי ילמד אותך משהו בתחום הפיננסים שקשור לישראל? אתה יודע על מה אתה מדבר? או סתם זורק שאלות באויר?

moshel33

New member
התכוונתי לשוק המקומי בקנדה..

ברור שאם ברצוני לעסוק בפיננסים בטורונטו אני אמור ללמוד את השוק הקנדי...

dana631

New member
קוזמו, לדעתי הוא מבקש ללמוד על תחום הפיננסים

בקנדה, כדי שבעתיד, מתוך תקווה שהוא יצליח להגר, יהיה לו גם תואר ממוסד מקומי, וגם הבנה של השוק המקומי (הקנדי).

dawnmoon

New member
WTF

לדעתי ורק לדעתי, אם אתה רוצה להגר אז תהגר לפי מה שיש לך ביד - תואר ראשון וניסיון. לימודים פיננסיים זה מושג רחב מדיי כדי שמישהו פה יוכל לתת לך תשובה כלשהי, אלא אם כן אתה נהיה קונקרטי. פיננסיים זה כולל עולם ומלואו - עולם החשבונאות(הבסיס דומה אך חוקים שונים ברב המקומות), עולם שוק ההון(דיי דומה בכל העולם, חוץ מישראל :) ), עולם הכלכלה (התאוריות זהות בכל מקום, ההיסטוריה שונה)..... אפשר להתפלסף על זה מלא. אני באמת מאמין שתהיה מי שאתה ואל תנסה להתאים את עצמך למקום כלשהו, זה סוד ההצלחה.

moshel33

New member
תודה, אבל..

אני לא מנסה להתאים את עצמי לשם..זה התחום שאליו אני רוצה להיכנס מכיון שהמצב במדעי החיים לא משהו ויש לי נטיה לעסוק גם בתחום הזה... וגם אם אשאר בישראל אני נוטה לעשות הסבה לתחום. כשאני מדבר על פיננסים , כוונתי על שוק ההון ובנקאות ולא חשבונאות או כלכלה תיאורתית. אז מי שמכיר את התחום מוזמן לנדב את עצתו.. תודה רבה

למעלה