לימודים והכונה מקצועית

נואית ב

New member
לימודים והכונה מקצועית

שלום רב נולדתי ב 11/08/1977 בעפולה בשעה 18:15 לפנות ערב . אילו תתלימודים כדאי לי ללמוד ואלו מקצועות מתאימים לי ?

wintermute

New member
בלי להעליב

אבל את מצחיקה בטירוף :cool: מז`תומרת איזה מקצועות מתאימים לי? את לא מכירה את עצמך מספיק טוב כדי לדעת איזה מקצועות את אוהבת או באיזה מקצועות את טובה שאת צריכה להתייעץ באסטרולוגיה ובמיסטיקה שלא תביני לא נכון, אני מאמין באסטרולוגיה אבל לא נראה לי שאסטרולוגיה תגלה לך מה את אוהבת לעשות, את זה את יכולה לגלות לבד -עדי-

הוסיפי את התחומים שמעניינים אותך

ואת הנושאים שעומדים על הפרק, ואשמח להתייחס, אחרת קשה לראות את אלפי המקצועות האפשריים..

נואית ב

New member
התחומים שמעניינים אותי

הם: חינוך- גיל רך או יסודי או מיוחד אולי תיכון ? מחשבים -תיכנות באינטרנט ? רפואה אלטרנטיבית ? באמת תודה על העיצה .

נואית ב

New member
התחומים שמעניינים אותי

הם: חינוך- גיל רך או יסודי או מיוחד אולי תיכון ? מחשבים -תיכנות באינטרנט ? רפואה אלטרנטיבית ? תודה על העיצה .

לעבוד עם אנשים - בעדיפות ראשונה

הצורך לעבוד עם אנשים ולהעניק להם משהו מעצמך, חזק מאוד במפה הזו. נכון שישנה גם היכולת האינטלקטואלית לתכנת מחשבים, ואולי גם הרצון לחיות בצורה מעשית וחמרית שמתאים לצורך הפנימי לבטחון כספי, אבל הכוח שלך הוא באמת בתחום החינוך - וגם הרפואה האלטרנטיבית. הייתי לוקח את כל נושא החינוך כמקצוע ראשוני, והולך דווקא על החינוך המיוחד - למרות שהוא לא קל, הוא אתגרי יותר, ואת זקוקה לאתגר. אולם לא הייתי מוותר על הרפואה האלטרנטיבית, ועוסק גם בה במקביל, כלומר לוקח כמה קורסים, ואפילו נותן טיפולים במקביל לעבודה בתחום החינוך, וכך בעצם מנסה למצות את הפוטנציאל שלי.. בהצלחה.

למעלה