לימודים להנדסאי

princess2000

New member
לימודים להנדסאי

שלום לכולם רציתי לדעת אני בעלת תעודה הנדסאי תוכנה ורציתי לדעת מה זה נחשב בארה"ב וכמה נקודות זכות אני יכולה לקבל על זה אני רוצה להשלים ל BA במדעי המחשב כמה זמן יקח לי? תודה אילנה

טל ר

New member
אינני יודע, אבל

עלייך לבדוק את זה עם המוסד האקדמי האמריקאי הרלוונטי. זה תלוי היכן למדת לתואר ההנדסאי, אך איך אומרים - לא הייתי שם על זה כסף. בהצלחה, טל.

amits6

New member
תשובה

בארה"ב המערכת עובדת בצורה שונה יש אפשרות ללמוד שנתיים ברמה של אוניבסיטה מקצועות כללים ללא התמחות ואז אתה מקבל תעודה שנקראת ASSOCIATE DEGREE בכל COLLEGE זה קיים ולאחר מכן השלמה שנתיים התמחות באוניברסיטה או לחילופין כל ארבעת השנים באוניברסיטה. לשאלתנו תעודת הנדסאי(מה שלי יש בתעשייה וניהול) היא התמחות של שנתיים זה אומר השנה השלישית והרביעית באוניברסיטה. זה אומר שהשנה הראשונה והשניה את חייבת לעשות כנראה בלי שפה שנייה וקורס בסטטיסטיקה ושנה שלישית ורביעית פטור מקורסים שתואמים למה שעשית בארץ. את צריכה להראות באוניברסיטה תרגום לאנגלית של תעודת ההנדסאי ומשהו שנקרא EQUIVALENCY המראה לאוניברסיטה מה זאת התעודה הזאת(תודות לעו"ד הפורום יעקוב) את האישור הזה את יכולה להוציא ע"י שליחת התעודה או התרגום של התעודה(הם גם מתרגמים תעודות אין לי מושג כמה עולה) אחרי אישור נוטריון ציבורי(בנק למשל או כל מקום אחר)על צילומי התרגום או התעודה פלוס 50$ ל: GLOBAL EDUCATION GROUP INC 1650 ALTON ROAD MIAMI BEACH,FL 33139 TEL 305-534-8745 FAX 305-534-3487 EMAIL [email protected] HTTP://WWW.GLOBALEDU.COM נ.ב אם את מעוניינת לראות מה כולל השנה הראשונה והשנייה אני אשלח לך במייל אז כל שאלה או אי הבנות שלחי לי עמית סגל סנטה פה,ניו מקסיקו

למעלה