לימודים, מבחנים, בחנים ו... עידכון!
מילות פתיחה: שלומלום רב רב לכל אלה שכרגע קוראים להם ת' עידכון השבועי! העידכון הולך להיות יותר קשור לנושאים בפורום היום. עידכון לא היה כבר הרבה מאד זמן, וזה בגלל לחץ עצום אצלי. עמכם הסליחה.
מוק: איפה מוק? אז כן.. בלי הרבה חדש מוקי כרגע בסיבוב הופעות {אוקראינה ורוסיה}, זמן: שבועיים. איחוד השב"ק? מה נסגר עם זה? בינתיים אין שום מידע מכוון לדבר, מפי כמה גורמים אומרים שיש סיכוי שזה ייקרה מאד בקרוב, וחלק אפילו לא יודעים על מה מדברים.
. מה שכן הפורום כאן - נמשיך להיות ביחד, ונעדכן עוד...
סקר:
סקר חדר כרגע in the forum! אתם כמובן מוזמנים להצביע איפה שכתוב
על הילד הזה.. בן ... עם הבעוד חודש....
. יש לכם שם כמה אופצייות, וגם שניים שהם מאד דומים. הסקר יישאר עוד כמה ימים.
לוחות הפורום: לאחרונה מפוסמים הרבה הודעות בפורום של גולשים שאינם משתתפים פה לרוב, ובין השאר מפרסמים את מה שנדרשו לפרסם! על פי חוק ב מדיניות
אין לפרסם מספרי טל' על גביי הפורום. זה רק ללוחות. כמו כן - נפתח לוח מודעות חדש במיוחד לכל אלו שמפרסמים. אתם מוזמנים לפנות לשם "לוח פירסום גולשי הפורום".
מאמרים:
כרגע אני מכריז על פתיחת תקופה של פיוץ הגלרייות! הינכם מוזמנים לכתוב מאמרים, ואלן יועלו אל הגלריות. אנשוב כבר כתב מאמר על האווט וואר. בקרוב אפתח מאמר לכל גולש, ובה ייכתוב הגולש כל מה שיירצה על עצמו. בנוסף לאותו מאמר תהיה לו פינת יום הולדת, ושאר הגולשים יוכלו לאחל לאותו גולש {גם גולשות
} מזל טוב ועוד... כבר מעכשיו אתם מוזמנים לפנות אליי בפרטי ואני אדאג לפתוח לכם מאמר!
גלריות & קישורים:
קישורי הפורום: כל העידכונים השבועיים יתווספו אל קטגורייה שאפתח בקישורי הפורום. אם יש לכם קישורים שברצונכם להוסיף, עדכנו אותי.
גלריות: אני באמת מצטער. בזמן האחרון הרבה גולשים מעלים תמונות, ומוצאים שהם - ביכלל לא הועלו אל הגלרייה. אנ ממש מצטער. הייתה לי תקופה לחוצה, ותהיה לי לעוד מספ שבועות, אבל כבר החל מן השבוע הבא וקרב אבדוק כל תמונה ותמונה ואעלה אותה אל הגלריות. כמו כן אני נתקל בזמן האחרון בגולשים שאומרים למה לא העלתי תמונה שלהם "מיוחדת". אני שוב מסביר - אם יש משהו חשוב - עדכנו אותי ואדאג לעשות את זה בדרך המהירה ביותר. כל השאר , ממש בקרוב. עוד נושא של תמונות: שואלים אותי מדוע אינני מעלה תמונות של שב"ק ס' לגלריות. אז אני רוצה להבהיר: לשב'ק יש פורום. תמונות של הלהקה - לשם. בואו ולא ניצוא עירבוב. אכן - יש תמונות רבות של השב"ק עם מוק - והן כן מיתווספות אל הגלריות. שימו
להבדל.
מערכת חדשה:
תפוז כרגע עובדים על מס' מערכות חדשות. אתם מוזמנים להציע שיפורים, דברים חדשים ועוד, ואני אעביר הלאה, אל הגורמים המתאימים לכם. הצ'אט:
הודעה בדבר הצ'אט נמצאת כאן. אנא היתייחסו אלייה, ואל הדברים הנוספים שאני כותב כאן: אהיה פעיל רב זמן בצ'אט. שוב - לא סביר שתתפסו אותי מחובר תמיד, כי יש גם דברים אחרים וגם לא סביר שתתפסו אותי לשיחה שם! מה שכן, אהיה. כמו כן יש לי תקלה קטנה, וכרגע עובדים על לסדר אותה בצ'אט. אבל בכל זאת אני נמצא בו.
גולש\ת השבוע: גולשת השבוע ילדה מדהימה
{חי חי}, בשבוע האחרון הישתתפה הרבה מאד בפורום, וביכלל היא מאד פעילה בו. אמממ.. עדיין לא מכירים? כן זו זאתי, שאולי תחשבו סינית אבל ממש לא. גולשת השבוע היא:
s w e e t baby1
ההפתעה!:
א ז זהו! אנחנו כבר ממש קרובים. שימור
: ממש בסוף החודש הזה, במקרה הפחות נחמד ימים ראשונים של יוני - ההפתעה שלה אנחנו כולם מחכים כאן, בפורום. ח-ס-ר למישהו שלא יישתתף בה! היא בהחלט שווה, אז הכינו מקומות, שריינו את התאריכים, קחו קולה, תכינו פופ - קורן, שבו מול המחשב, ותהנו מן ההפתעה! פרטים בהמשך על גביי הפורום, ובמערכת המסרים של תפוז.
{אנא לא לבקש ממני להזכיר בפרטי על גביי אי סי קיו או כאלו, כיוון שזו עבודה רבה יותר, ויישנם המון אנשים.
בקשות: אני חושב שיש איזה שהו עיניין של ביישנות ביני לבין כמה גולשים! אני מבקש - אם ישנו משהו שאתם רוצים, רק פנו אליי, ואני כבר אדאג לראות מה ניתן לעשות, ולבצע זאת בדרך הטובה ביותר! כל פיפס קטן, רק פנו אליי, בלי בושה ובלי כלום. גולשים חדשים:
בתקופה האחרונה פורום מוקי די קולט הרבה גולשים וגולשות חדשים וחדשות. שיהיה לכולם המון כיף, לכל בגולשים החדשים, שתזכו לקבל מ'ני ת'תואר של גולשים וותיקים, ושרק יההי טוב ו
שמיייח!!!!! מילות סיכום:
היה לי ממש עונג לכתוב את העידכון, עכשיו אזוז לצ'אט. אתם מוזמנים להגיע, אבל קודם להגיב לעידכון.
צרו קשר:
מסרים: בהביבו; איי מייל: [email protected] {תשובה מהירה לגביי כל דבר תתקבל במייל} אי סי קיו: 168907151 מסנג'ר: [email protected] {ככתובת המייל+} שיהיה לכולם סוף שבוע שקט, רגוע ומהנה כמה שאפשר! אוהב המון,
בן
|אייקון של בן סיים לכתוב את העידכון, והולך להיתפרק על איזו כוס קולה קרה!|
מילות פתיחה: שלומלום רב רב לכל אלה שכרגע קוראים להם ת' עידכון השבועי! העידכון הולך להיות יותר קשור לנושאים בפורום היום. עידכון לא היה כבר הרבה מאד זמן, וזה בגלל לחץ עצום אצלי. עמכם הסליחה.