לימודים - מפוחדת - עזרה בבקשה

noalita

New member
לימודים - מפוחדת - עזרה בבקשה

אשמח לעזרתך בנושאהלימודים שלי. אני בת 23 בתואר משפטים ומנע"ס בפתח של שנה ד'. בחינות הסמסטר האחרון קצת שברו אותי וגרמו לי לפקפק ביכולותיי השכליות משום שלמרות שלמדתי נפלתי מאוד חזק בכל המבחנים והשנה שמחכה לי תהיה אף יותר קשה ואני ממש חוששת מכישלון. מה שיותר מדאיג אותי (הרבה יותר) זה לימודים נוספים שנרשמתי אליהם ושאני מתחילה בספטמבר - ייעוץ השקעות. סידרתי הכל לפי לוח זמנים מאוד צפוף וזה אומר שאני חייבת לעבור את כל המבחנים במועד הראשון אחרת לא תהיה לי הזדמנות חוזרת. אשמח לדעת אם יש לי פוטנציאל להצליח בייעוץ השקעות , ואילו לקחים עליי להפיק על מנת להצליח בלימודיים האקדמיים בשנה הקרובה ומדוע אני נופלת לאחרונה - בגלל חוסר יכולת או משהו אחר ? . מצטערת על האורך, אני פשוט ממש מתוסכלת עד כדי חוסר שינה במידה וצריך.. שמי המלא נועה כהן ות.לידתי 12.5.84 תודה!

מה קרה

מי רודף אחריך יקירה ומדוע את מתעללת בעצמך ככה הפוטנציאל קיים ואת מחרבת אותו בטח את מכירה את המשפט 'תפסת מרובה לא תפסת' קחי לך פסק זמן למנוחה והתרגעות לכי לשפת הים וספרי לו את צרותיך, את תראי כיצד הוא עונה לך גל אחרי גל

noalita

New member
היי

קודם כל אני שמחה לשמוע שהפוטנציאל קיים. מדוע ואיך אני מחרבת אותו ? ומה אני עושה כדי להבטיח שאני מצליחה בתוכניות שלי ? הוספתי את הייעוץ השקעות , למרות המערכת לימודים האקדמאית כי אני מאוד רוצה בזה ואני חושבת שזה הזמן , כשאני עוד במסגרת של לימודים. מצד שני, חייבת לעבור הכל במכה ראשונה - הלוח זמנים מאוד מדויק ואסור לי למעוד. אני מנסה עכשיו עוד לפני תחילת השנה החדשה להירגע קצת ולעשות דברים בשביל הנפש ולהירגע קצת, אבל זה לא מניח אותי. אתה חושב שאני אוכל לעבור הכל בשלום ? גם את השנה האחרונה בתואר וגם את המסלול של הייעוץ השקעות ? מספיק חכמה בשביל זה ? אם בכלל..

אם את רוצה עיצה קונקרטית

תשאלי את מגי333 מנהלת פורום שואלים את הקלפים. על פניו נראה לי שבגילך הצעיר את לא צריכה לרוץ כל כך מהר עד כדי איבוד שלוות הנפש. כמו שהפתגם בערבית אומר: "אל-עג'אלה מן א-שיטאן", המהירות או הפזיזות מן הסטרא אחרא. "אסור לי למעוד" נשמע כמו נטילת סיכון מוגזם. אז תמסרי ד"ש למגי ובהצלחה.

למעלה