לימודים. מרינה 11/2/79 זה פקולטה לאומנויות חוג קולנוע וטלויזיה באוניבסיטה ת"א.תודה מראש
M merry New member 8/10/01 #1 לימודים. מרינה 11/2/79 זה פקולטה לאומנויות חוג קולנוע וטלויזיה באוניבסיטה ת"א.תודה מראש
א ארינה New member 9/10/01 #3 חג שמח אני לא שמתי לב לשאלה שלך ואני מתנצלת כי היה קצת עומס והתבלבלתי. מחר בערב אני אענה לך בשמחה. ארינה
חג שמח אני לא שמתי לב לשאלה שלך ואני מתנצלת כי היה קצת עומס והתבלבלתי. מחר בערב אני אענה לך בשמחה. ארינה
M merry New member 9/10/01 #4 לימודים (שוב) בעיה היא שביום ה אני רוצה לנסות את מזלי להתקבל. האם יש לי סיכוי?
M merry New member 10/10/01 #6 חוזרת אליך ערב טוב,ארינה!ביקשת שאזכיר לך בנושא שלי.מאוד חשוב.אודה לך מאוד!
א ארינה New member 10/10/01 #7 לימודים היי מרינה, לפי הקלפים אני רואה שהתחושה שלך היא מאד שלילית ואת מרגישה שלא תתקבלי. את צריכה להילחם המון כדי להתקבל והתחושה שלך תהיה שלא התקבלת אך לפי מה שאני רואה בקלפים כן יש סיכוי גדול שתתקבלי. בהצלחה ארינה
לימודים היי מרינה, לפי הקלפים אני רואה שהתחושה שלך היא מאד שלילית ואת מרגישה שלא תתקבלי. את צריכה להילחם המון כדי להתקבל והתחושה שלך תהיה שלא התקבלת אך לפי מה שאני רואה בקלפים כן יש סיכוי גדול שתתקבלי. בהצלחה ארינה
M merry New member 10/10/01 #8 תודה!../images/Emo13.gif אני מודה לך מקרב לב.עודדת אותי מאוד!אם הכל יסתדר אעדכן אותך.