לימודים - עזרה בבקשה

guyzi

New member
לימודים - עזרה בבקשה

אני יודע שמישהו שאל פעם את זה אבל אני לא מוצא את הנושא ולא זוכר מה ענו לו: בבקשה תמליצו על בית ספר ללימודי תלת מימד. עדיפות ללימודים גבוהים אבל זה ממש לא משנה, העיקר שיהיה בית ספר טוב, שמבוסס על הניסיון שלכם. תודה

nir ginat

New member
המכללה הישראלית לאנימציה

שנת לימוד הכוללת עבודה עם תוכנת lightwave, photoshop, premiere וafterFX. הלימודים כוללים מגוון נושאים מאוד רחב. קרי, הלימודים אינם של התוכנה בלבד (מה הכפתורים עושים), אלא לימודי אנימציה, קולנוע, כתיבה יוצרת, תיאטרון, רישום, דמויות ועוד... בקיצור אתה יוצא לשטח עם כל מה שצריך בחבילה אחת. בסיום הלימודים כבר יש לך showreel להציג ובנוסף תעודת אנימטור בינלאומית של חברת newtek (יוצרי lightwave). טל' משרדי המכללה לפרטים: 03-6482345 מומלץ בחום!

guyzi

New member
כן אבל...

מה עם תוכנות כמו MAYA - 3D MAX? וכמו כן האם אפשר לוותר על תוכנה מסויימת כי PHOTOSHOP אני די בספק אם הם יצליחו ללמד אותי משהו חדש

nir ginat

New member
ומה עם cinema 4d ו-xsi ו-rhino...

אי אפשר ללמוד הכל ביחד. העיקרון הוא להתמקצע בתוכנה אחת, דרכה אתה לומד עקרונות ושיטות עבודה, ולאחר מכן, אם יש צורך תוכל לעבור בין תוכנות. לגבי photoshop - א': תמיד אפשר ללמוד משהו חדש. בכל דבר. ב': שוב, למידת תוכנה זו היא למען עזרתה בטקסטור של מודלים מתוכנת תלת המימד. זה לא שיש לך שנים של לימודי פוטושופ... (ואם כל-כך לא תרצה, אל תגיע לשיעור...)

אחותך לא

מקום מומלץ ללימודים. מאיפה הבאת את זה עכשיו? למדת שם? אתה מכיר את הרמה? ה"מכללה" לאנימציה עם הלייטוייב, תוכנה שלא משתמשים בה בשום מקום יותר טובה. נמאס מההשמצות שלכם. שונטל

Ranxxx

New member
לא צריך לכעוס רק לראות את העבודות

של בוגרי סלע פחות או יותר הרמה של תלמיד בן יומים במכללה לאנימצייה מסתובבים פה כמה כאלה וראינו את העבודות שלהם אז אין כולכך ויכוח

nir ginat

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על הניסוח הרהוט.

בכל מקרה, לא למדתי שם אבל ביקרתי, ראיתי עבודות גמר, עברתי על תוכנית הלימודים ומערכי שיעור - ומה אני אגיד לך... לא ממש התלהבתי. בכל מקרה, לבקשתו של ידידנו guyzi נעניתי בהמלצתי. כידוע לך, "המלצה מנסיון אישי" - בד"כ משקפת את דעתו האישית של הנותן האותה. במידה ויש לך השגות שונות משלי, אני מניח שאתה מוזמן להביע אותן כאן. לאחר שהוכחת את יכולת ההתבטאות המופלאה שלך - אני יותר מסבור שאנשים יחכו להמלצותיך... תהיה בריא.

guyzi

New member
טוב אז עכשיו בילבלתם אותי לגמרי...

כי שמעתי על 2 המקומות ועד כמה שאני יודע סלע הם בין הראשונים שהריצו את התלת מימד בארץ אז חשבתי שהם הכי מנוסים... אבל אני לא בטוח בזה בכלל. בכל מקרה לא ראיתי אף פעם את התוכנה LIGHTWAVE אלא רק שמעתי עליה ואפילו לא ראיתי עבודות שעושים איתה (יש בה בכלל אנימציה או שזה רק בנייה תלת מימדית?) ואני מעדיף ללמוד בצורה מקצועית תוכנה כמו MAYA.. השאלה היא האם במכללה לאנימציה מלמדים MAYA ו איזה עוד מקומות מלמדים אותה? שכחתי לציין שהתחלתי ללמוד לבד את ה- 3D STUDIO MAX ולאט לאט אני מתקדם איתו (למרות שאני נתקע המון) וכרגע אני מתעסק רק במידול בשביל להתמקצע בזה יותר. הפואנטה היא שאם את ה- #D STUDIO אני מתליח ללמוד (באופן חלקי) לבד, אז אני מאמין שתוכנות פשוטות אחרות לא יהוו בעיה, לעומת זאת MAYA היא תוכנה שנראית ממש מסובכת ובגלל זה אני רוצה ללמוד אותה בצורה מקצועית. כמו כן, לא פסלתי על הסף לימודים בחו"ל אז אם מישהו מכיר בית ספר בארה"ב או משהו אני אשמח לשמוע תודה לכולכם

h u s k y

New member
יש מכללה בשם תילתן בחיפה

שמלמדת מסלול של שלוש שנים בעיצוב (אתה יכול להמשיך לתואר ראשון בניו יורק של mercy collage לתואר fine arts), הראש מסלול שם של פוסט פרודקשן הוא אודי רבינא שהיה מנהל מחלקת אנימציה ב jcs איזה 19 שנה, ובמחלקת אנימציה יש את יצחק יורש שייסד את מחלקת האנימציה בבצלאל, נראה מקום די רציני מלמדים בו מאיה מבחינת התלת מימד (שנתיים), דגש חזק על פרסום (בעיקר כי זה כמעט מה שהולך בארץ). כנס לאתר שלהם תבדוק www.tiltan.co.il

h u s k y

New member
סלע זה למתלהבים

אני מכיר אנשים שלמדו שם ובסוף בכו על זה שהם למדו מספר שיכלו לקנות באמאזון ב 40 דולר.

hummer321

New member
אני למדתי MAYA בסלע

אני למדתי MAYA בסלע ולומד שם עכשיו קורס נוסף, אני מודה שהקורס יקר אבל להגיד שאפשר להחליף קורס פרונטלי בספר זה שטויות... לא לכולם יש את הזמן לשרוף שעות בשביל לגלות איפה כל כפתור נמצא... אני מסכים שהרבה אינה גבוהה, אבל היו איתי סטודנטים שהתקשו מאוד בתוכנה הזו, עם דברים מאוד פשוטים, אני אישית לא מצטער למרות שבפירוש הרמה לא הייתה מספקת בשבילי... לדבי רמת הסטודנטים - יש מכללה חביבה בארה"ב שהרבה מכירים בשם http://www.gnomon3d.com סרטי הבוגרים שם לא מבריקים בהרבה, ושם ללא ספק יש את המרצים והמדריכים הטובים בעולם תחשבו על זה...

h u s k y

New member
טוב דבר ראשון

כדי לעשות ספר צריך לשרוף הרבה פחות שעות מה 15 חודשים שהקורס הזה לוקח, אחרי הספר הזה אתה קונה עוד אחד ומקסימום עוד אחד ולמדת את כל התוכנייה של סלע (מאחר והם נותנים תעודה של alias(שאני לא רוצה להגיד לך לאן אתם יכולים לדחוף אותה) אתה לומד מספרים של alias) עוד קצת עזרה ממדריכים ברשת וחסכת לעצמך 16000 שקל, עם רבע השקעה משל קורס של שנתיים או שנה שם. בנוגע לעבודות של האנשים בגנומון, אתה פשוט לא יודע איפה לחפש, האנשים שעושים שם פרוייקטים עושים אותם לרוב כנראה לצאת לידי חובה, עובדה, ביה"ס בשם vencouver film school (שלמדו בו רוב אנשים ilm), הגלרייה שם נריאת חרא אבל קפוץ ותראה מה סטודנטים משם מציגים ב cgtalk, דברים כל כך טובים שהם גורמים להם לקבל עבודה בזכות זה בלבד כמעט.

sandfish

New member
אל תבנה על תואר ראשון בתלתן

mercy collage הייתה בתוכנית "כלבוטק" ... או יותר נכון לא הייתה. מפני שהיא לא קיימת...וירטואלית... ובטח לא מוסמכת להעניק תואר כלשהו. זה ,בקיצור מה שהיה בתוכנית.למזלי ראיתי אותה לפני שכמעת חתמתי על הצ'יקים
אני מצטרף להמלצה על IAC - המכללה הישראלית לאנימציה
כן,מנסיון.כל מה שנעמר עליה ,ועוד....תאמין לי, יש עוד
בכל מקרה , בהצלחה !

h u s k y

New member
תראה אני לא ממש מתכנן על תואר

ואני לא מאמין שמי שמעניין אותו תלת מעניין אותו גם תואר, אפילו בצלאל נותן רק תעודה ועדיין הולכים לשם, מה שקשור זה מה אתה לומד.

h u s k y

New member
וחיפשתי קישורים למה שאמרת על כלבוטק

בפורום שלהם ובאתר של המכללה ולא מצאתי שום דבר, אתה יכול לספר פרטים?

Nebelis

New member
שטויות!

sandfish מיהר להשמיץ ולתת עובדות שהם פשוט לא עובדות נכונות. Mercy College לא הייתה בכלבוטק. זו מכללה עם 5 קמפוסים ואחד מהמאפיינים הרבים שלה זה שהיא נותנת אופציה של E-Learning- למידה מרחוק. אני לא רוצה לפרט את מה שהיה בכלבוטק אבל שם דיברו על אדם ומכללה אחרת ותואר דוקטורט. יש קשר בין האדם ל Mercy College אבל לא לכתבה ולבית ספר שהופיע בכלבוטק. מצטער שאני קצת Vague. בתור בוגר Mercy College דרך E-learning יש לי תואר B.S.C שהוא תואר לכל דבר ממכללה בארה"ב וחבל לתת פרטים לא מדוייקים על מכללה שרשומה כ Accredited College ב Middle States Commission. פרטים בקישור הזה.

למעלה