לימודים - קורסים מקצועיים. שאלה

suckerlx

New member
לימודים - קורסים מקצועיים. שאלה

שלום לכולם :) אני עורך דין מתחיל. בגלל דרישות המקצוע ותחומי עיסוק המיוחדים שלי אני צריך לעבוד על: דיקציה ואינטונציה עמידה ודיבור מול קהל נוכחות וכריזמה שלי.. אני מרגיש צורך לחזק אצלי דברים אלה (ולא אסרב לפתח דברים נוספים..) באיזו מסגרת עדיף לי ללמוד ואיפה אפשר לעבור הכשרה בתחום? תודה :)

עו"ד יקר ../images/Emo22.gif

להבנתי אתה מעלה מספר שאלות : 1. אני עו"ד מתחיל - האם אתה בעצם מתכוון לברר לעצמך איך מפתחים קריירה? 2. תחום הדיקציה ואינטונציה. 3. עמידה מול קהל, כריזמה ונוכחות. ראשית, לא ציינת האם אתה בעל ליקוי דיבור הדורש טיפול -ע"י קלינאי תקשורת. בהנחה, שלא זו הבעיה. הייתי מציע לך אימון לניהול קריירה. במסגרת האימון תנסח לעצמך לאן אתה שואף להגיע מבחינה מקצועית, ובכלל. תתכנן שלבי פעולה ותוכנית עבודה למימוש. ייתכן מאוד, כי במסגרת תוכנית העבודה תחליט להתאמן גם על הנושאים שציינת בשאלתך. זאת, בהנחה כי הם החסמים האמיתיים שלך....שאלה לחקירה
בהצלחה, ינון

|לימודים ,קורסים מקצועיים

שלום לך, ראשית שיהיה לך בהצלחה בדרכך המקצועית החדשה. אתה מעלה כמה נושאים שנראה לי ששיכים לתחומים מגוונים. נושא הדיקצייה ואינטונאציה ,בהנחה שאין בעיה רפואית המצריכה סיוע מקלינאית תקשורת ,הייתי מפנה אותך ליועץ תקשורת לשם קבלה של הדרכה פרטנית. אך ממה שכתבת ,יש לי תחושה שלא בכך תסתפק(הרי ציינת "לא אתנגד לפתח דברים נוספים)ועל כן אני ממליצה לך לשקול בחום תהליך אימון שבאמצעותו יסתייע בעדך לגלות דברים חדשים על עצמך ,להעצים אצלך נקודות חוזקה ,ולהגשים את השאיפות שלך. בהצלחה, דוריתמאמנת אישית ומאמנת מנהלים. www.doritcoaching.com

חיזוק

יש לך מספר אפשרויות אם אתה לומד יותר טוב במסגרת קבוצתית כדאי לך לעבור קורס לפיתוח מיומנויות אישיות בדגש על הצגה אפקטיבית של נושא , תקשורת בין אישית , ניהול מומ וכו ניתן ללמוד נושאים אלו במסגרות שונות כדוגמת המיל שמציע מגוון הכשרות בתחומים אלו או מרכז גישות ומכונים נוספים אם אתה לומד יותר טוב במסגרת אישית וזקוק לאימון אתה יכול לקבל אימון או ברמה העסקית שתפקידו לשפר את ביצועיך בתחום העסקי כך שהמאמן יצפה בך במסגרות שונות ויאמן אותך מולן מה שיראה או אימון שיעבוד יותר על מימנויותיך האישיות ואז המיקוד יהיה אימון שלך בלי צפיה בשדה באם תרצה עזרה אתה יכול לפנות אלי בהצלחה

ממליצה לך לפנות למומחית../images/Emo140.gif

מי שהכשירה את מנחי ומנחות ערוץ הקניות, מי שמנוסה בהופעה בראיונות ותוכניות טלוויזיה, מי שהכשירה רבים ורבות לפרזנטציה מנצחת

למעלה