לימודים קלים לכולם אני הולך להתאבל קצת על מותו של החופש:\
S Shai Felton New member 30/8/03 #4 כנ"ל../images/Emo7.gif../images/Emo77.gif אוףףףףףףףףףףף........לארוצה בצפר
D DanaDuck New member 31/8/03 #13 Never! הבית-ספר היה אחד המוסדות המתסכלים ביותר שעברתי והוא בזבז הכי הרבה זמן מהחיים שלי. שתיהיה לכולכם שנת לימודים פורייה ומהנה
Never! הבית-ספר היה אחד המוסדות המתסכלים ביותר שעברתי והוא בזבז הכי הרבה זמן מהחיים שלי. שתיהיה לכולכם שנת לימודים פורייה ומהנה
ל למצוא את סקווירט New member 31/8/03 #14 לי יהיה סיוט אני שונא בית ספר!!!!!! ובמיוחד את ה"מקובלים" אני אחד ה"חנונים" תגידו מה דעתם על מפגש?
S Shai Felton New member 31/8/03 #15 מי לא שונא בצפר?../images/Emo77.gif מפגש? לדעתי הפורום עוד חדש מדי, אנחנו צריכים יותר להכיר
S Silver Fox New member 30/8/03 #6 להתאבל קצת?../images/Emo82.gif אני ניסיתי כבר כמה שיטות התאבדות...
L LeAnNe New member 31/8/03 #8 בעעע לימודים זה חרא ואין לי כוח לחזור אל כל הפרחות בשכבה שלי ובמיוחד אין לי כוח לחזור לכיתה שלי..
ל למצוא את סקווירט New member 31/8/03 #12 מבין אותך אאאאאאאאאאאאאאנננננננננננננננננניייייייייי ששששששששששששווווווווווונננננננננננאאאאאאא בבבבבבבבייייייייתתתתתת ססססססססספפפפפפפפפרררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד את הכיתה שלי!
מבין אותך אאאאאאאאאאאאאאנננננננננננננננננניייייייייי ששששששששששששווווווווווונננננננננננאאאאאאא בבבבבבבבייייייייתתתתתת ססססססססספפפפפפפפפרררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד את הכיתה שלי!
H horse girl1 New member 31/8/03 #9 אני בוכה כבר שעות סתם אני רק עצובה כי החופש נגמר ואני צריכה לחזור לכיתה המאפנית שלי
S Stillwater New member 31/8/03 #10 בהצלחה לכולם ו... אני יכולה להבין את עניין כיתת הפרחות! זה נורא! זה איום ונורא! אבל לא נורא, נשארה לי שנה אחרונה ודי! איזה כייף להיות שמינסטית!
בהצלחה לכולם ו... אני יכולה להבין את עניין כיתת הפרחות! זה נורא! זה איום ונורא! אבל לא נורא, נשארה לי שנה אחרונה ודי! איזה כייף להיות שמינסטית!
מ מממאאמייייי New member 31/8/03 #18 בהצלחה חבררהה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההה מה אני עושה ערררררהה בשעה כזאתתתתתת כמעט 5 בבוקר הייתי צריכה לקום ב-6 ובגלל זה ש'התרגשתי' קמתי עכשיייייוו בואו נגיד שהיום הראשון יהיה ררעעע נעה עם שקיות בעיניים זה בעעעעעעעעעע
בהצלחה חבררהה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההה מה אני עושה ערררררהה בשעה כזאתתתתתת כמעט 5 בבוקר הייתי צריכה לקום ב-6 ובגלל זה ש'התרגשתי' קמתי עכשיייייוו בואו נגיד שהיום הראשון יהיה ררעעע נעה עם שקיות בעיניים זה בעעעעעעעעעע