לימודים? רק אצל יבגני ונועם!!!! אין כמוהם !!!

• פותח הנושא rc80
  • פורסם בתאריך

rc80

New member
לימודים? רק אצל יבגני ונועם!!!! אין כמוהם !!!

שלום לכולם, התחלתי את המסלול לפני שהנ וחצי למדתי לכל הבחינות במכללה לפיננסים וביטוח- כל החומר הועבר על ידי מרצים של אורין-שפלטר השכלה פיננסית. עברתי את כל המבחנים בפעם הראשונה כולל מקצועית א האחרון שהיה זוועתי. אין מרצה יותר טוב מיבגני אורין הוא הטוב ביותר אף אחד לא משתווה לו, הדרך בה הוא מפשיט את הכל דואג שכולם יבינו מלמד בטכניקה יוצאת דופן, נועם מלמד את כל הדברים הקלים יותר ובצורה קלילה וכייפית. כרמית מלמדת סטטיסטיקה בצורה מצוינת, דמיטרי מלמד אג"ח אומנם בצורה קצת מבולגנת אבל הוא דואג שכולם יבינו.... מס 1 אין מה לחשוב ללמוד רק במקומות שהם מלמדים שיטת הלימוד שלהם הטובה ביותר!!!!!!!!!!!!!!

noam4u

New member
תודה רבה אבל! מי זה?

אנא שילחו לי בפרטי או בפורום, אחרת אאלץ למחוק...
בכל זאת זה פרסומת...

rc80

New member
אני כתבתי את ההמלצה-לא פרסומת אלא הכרת תודה

היי, שמי רחלי , למדתי במכללה לפיננסים וביטוח , אין כאן שום פרסומת סמויה אלא המלצה חמה ואמיתית, מי שרוצה ליצור איתי קשר ולאמת שאכן ההמלצה תמימה לחלוטין ואין בה אלא הכרת תודה יכול לכתוב לי ל- [email protected] יום טוב ובהצלחה לכולם.

תודה רבה!!!!!!

חברה! קודם כל תודה רבה על הפירגון וכל המילים החמות. אוהב את כולכם!!!!! אבל... אם מישהו רוצה להגיד עלי, על החברה, על המרצים וחומרי לימוד שלי משהו (לטוב ולרע) תזדהו בבקשה(לא חייבים שם מלא - מספיק שם פרטי ומקום הלימוד - אני כבר אמצא אותכם
), אחרת נועם יאלץ למחוק את ההודעה כפרסומת סמויה. אין מה לעשות זה התפקיד שלו כמנהל הפורום. תודה על ההבנה ובהצלחה בהמשך הדרך!!!!!!

למעלה