לימודים של איפור מקצועי..

liorsivan

New member
לימודים של איפור מקצועי..

היי, אני מאוד רוצה ללמוד את תחום האיפור המקצועי, רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר ללכת לקורסים וללמוד, מתי הכי מומלץ ואיפה? אני אשמח אם תעני לי במהרה תודה.

אני ממליצה על

ביה"ס לאיפור "ירין שחף". אני בזמנו עשיתי סקר שוק והגעתי למסקנה שירין שחף הוא ביה"ס הכי מקצועי שיש , הוא מעודכן, הוא מתעדכן כל הזמן, הוא עושה השתלמויות ותמיד תמיד אפשר לבוא להשלים חומר, או לרענן חומר. בדרך כלל מקבלים ללימודים מגיל 16 אבל אם את קצת פחות ואת רצינית, הם עורכים איתךר איון קבלה ולפיו מחליטים. אני מצרפת לך קישור לאתר שלהם שם יש מספרי טלפון, תתקשרי תקבעי פגישה עם טליה או חמי, אנישים מקסימים, הם יעזרו לך מאוד גם בקבלת החלטה. כל טוב ובהצלחה.

shiraz2

New member
צריך ניסיון קודם בביה"ס הזה?

זה נשמע לי ממש טוב ומקצועי אני שוקלת ברצינות להצטרף לשם.. רק חבל שאני גרה בצפון.... תודה על ההמלצה.......... שלך, שירז

time to fly

New member
מה הבעיה עם בתי הספר האחרים?

איל מאקיאז´ וגיורא שביט? תני את חוות דעתך בבקשה
ttf

לכי לירין שחץ

גם אני רוצה ללכת לשם, בדקתי בהמון מקומות איפה הכי שווה לי ללמוד והגעתי למסקנה שהכי כדאי לי ללמוד אצל ירין שחף. רעות

adrian -dz

New member
תבדקי את הדבר הבא

אם את גרה כמוני באיזור הצפון תוכלי להירשם לבית הספר של גיורא שביט הוא פותח עכשיו קורסים באיזור חיפה. וכיוון שיש ביקוש אז אני מתחילה רק בספטמבר.בפעם הבאה הייתי רושמת לך את המספר טלפון רק שכרגע אני לא זוכרת איפה הקטלוג. עלות הקורס היא 5,000 ש"ח כולל תיק עבודות וערכת איפור + מזוודה ומברשות לכל תלמיד.

שרון 25

New member
אני ממליצה

על איל מקיאג´ אני מסיימת שם את לימודי בעוד שבועיים ואני מאוד מרוצה מהכל-הצוות המקצועי, החדשנות, האדיבות,המחיר,איכות המוצרים, בקצור מהכל! לפני שבחרתי בית ספר החלטתי שאני בודקת היטב את כל בתי הספר לפני שאני מחליטה כי אני נוסעת מהצפון הרחוק עד לת"א בשביל זה כמו שאתן יודעות כולנו רוצות את הכי טוב, ולאחר סקר מחירים ושיעורי דוגמא החלטתי על איל מקיאג´ ואני מרוצה מכך,יש שם צוות מקצועי מאוד כל מורה שמעביר את השיעורים בהם הוא מומחה ואת זה הכי אהבתי כי אצל ירין הוא מעביר את כל השיעורים והרגשתי מאוד בשחיקתו (לא חלילה שהוא מאפר גרוע להייפך הוא אומן אבל בתור מורה הוא די שחוק לטעמי כמובן) וחוץ מזה באיל מקיאג´ פועלים המון קורסים במקביל כך שניתן לחזור על שיעור או להשלים בכל זמן שרוצים.

שחוק????????????????

אני למדתי אצלו, ויש לי השתלמות עוד שבועיים ולא ראיתי סימנים של שחיקה. אהבנו כל רגע! הוא איש מקסים, נטול פוזות (למרות שאנשים פחות מוכשרים ומוכרים ממנו, השתן עלה להם לראש מזמן) , יש לו סבלנות להסביר ולהדגים ולשבת עם כל תלמידה אם היא רק רוצה. אני חושבת שמן הראוי לדייק כשאת נותנת מידע, או שתסייגי את דברייך. משיעור אחד את לא יכולה להסיק כלום! חוצמזה שירין לא מעביר את כל השיעורים, אצל ירין יש מומחים שמעבירים את התחומים המיוחדים כמו איפור לתאטרון וקוסמטיקאית שמעבירה את כל נושא טיפוח העור, כל העיצובים ופיסול איברים מעביר מומחה בתחום ועוד ועוד... גם אצל ירין פועלים קורסים במקביל ויש אפשרות להשלים או לחזור על שיעורים גם הרבה אחרי שסיימת את הקורסים . בהצלחה.

שרון 25

New member
אודם,

אין כאן שום נסיון לפגוע בו חלילה או לקבוע לגביו, שוב אני חוזרת על דברי "לדעתי", נכחתי בשיעור ולדעתי הוא היה בו "עייף" מידי מה לעשות שצריך להחליט אחרי שיעור דוגמא 1 ולא 30. אין ספק בכלל שמדובר באומן אשר בשונה מהרבה אנשים בתעשייה שלו נטול פוזות וגחמות, לסייג את דברי? הם היו מסוייגים מלכתחילה הרי רשמתי שם שזאת דעתי האישית והיא נכונה לגבי בלבד וזכותי להעביר את מה שאני חושבת הלאה אף אחת לא חייבת להסכים עם זה.

tootik

New member
אני למדתי באיל מקיאג´ ו...

הקורס באיל מקיאג´ היה ממש בסדר, אבל חלק מהצוות שם היו ממש מלאי פוזה ורואים איך הכל מסחרי שם... אני חושבת ששווה לבדוק גם אצל ירין שחף, הכי טוב ללכת לשיעורי ניסיון שלהם ולהחליט מה יותר מתאים... בהצלחה!

liorsivan

New member
שמחתי לראות......../images/Emo6.gif

קודם כל תודה לכולכן, שמחתי לראות שיש לכן הרבה הצעות.. אני בהחלט אבדוק את ירין שחף וגם את השאר למרות שנראה לי שלפי העצות שלכן הכי טוב אצלו. הבעיה היא שעוד חודשיים וחצי אני מתגייסת ובזמן הצבא ממש לא יהיה לי זמן לקורס כזה. אני צריכה לדעת כמה זמן נמשך קורס כזה, מה מחיר התענוג, והאם לדעתכן אני צריכה ללכת אליו עכשיו או לחכות עד שאני אשתחרר מהצבא.. ואני חייבת לומר שזה משהו שאני מאוד רוצה כבר מזמן ולא היה לי מושג שאפשר להשתתף בו מגיל כזה צעיר.. אז גם זה חדש לי..

למעלה