לימודים

AlphaBeta

New member
לימודים../images/Emo32.gif../images/Emo93.gif

טוב, לא יודע. משעמם לי. האמת היא שאני קצת במתח. אמא שלי הלכה עכשיו לערב הורים-מורים. והרבע הזה לא היו לי ציונים מי-יודע-מה, פעם ראשונה בשלוש שנים של תיכון. אבל אמא שלי ממש לחוצה לגבי ציונים. וזה לא שאני לא מבין אותה, פשוט לא יוצא לי להיות מרוכז בלימודים בזמן האחרון. אני כל הזמן חושב על הצבא וכל מיני דברים כאלה של אחרי-תיכון. עוד חודשיים אני מסיים את הלימודים כאן וסוף סוף חוזר לארץ. בכל מקרה סתם רציתי לשתף איתכם את זה, אני לא בטוח למה. אם סתם בא לכם לספר מה קורה בחיים שלכם עכשיו או לתת מילות עידוד אז סבבה. פשוט לא יוצא לי לדבר איתכם הרבה וקצת חבל לי.

AlphaBeta

New member
כן.. לצערי

באיזה חור בארצות הברית
נ.ב. אמא לקחה את זה די בקלות. הקלה.

חחח, יופי!. אני שמחה, בדיוק באתי ל

שאול!?. ורגע, אמרת לצערך,(X2)הא?. תישמח!. תראה מה יש פה(בארץ!?).

DarlingAdam

New member
{חיבוק}

אני מקווה שחוץ מהציונים הכל בסדר? אני שמח שאמא שלך מבינה :) עוד חודשיים יהיה לך יותר זמן אלינו או שאתה מגיע ארצה וישר הולך לצבא? סתם מתעניין. :)

AlphaBeta

New member
פשש

תודה על החיבוקים ועל השאלות. למה לצערי? אני אוהב את הארץ יותר מכל מקום, והמבין יבין. חוץ מציונים (שהם בסדר! זה לא שאני נכשל, הם רק לא "סטרייט אייז" כמו שאומרים), אני די מאושר. למשל לא מזמן סוף סוף הסתפרתי קצוץ אחרי שלוש שנים של שער ארוך. יא אללה... איזה הרגשה מטורפת, אתם לא תאמינו (או אולי כן :). אני מרגיש כל כך משוחרר וחופשי. אמא קצת, מאוד, השתגעה, התחילה לבכות ולצרוח ומה לא... אבל זה כבר קצת עבר לה. אני רק מקווה שהצבא לא יעשה לי קטעים עם ההופעה ה"גברית למידי" שלי. ובקשר לצבא, אני עוד לא יודע לאן אני אלך (עוד לא עשיתי צו ראשון בכלל), אבל אני מאוד חושב לכיוון של הפלוגה המעורבת של הנח"ל (קרקל). אם בא לך (גיל) לדבר על זה קצת יותר בפרטי, אז בשמחה. אני תמיד פתוח לשמוע עוד מידע.

ליטל ו

New member
תתחדש

על התספורת :) וואו, תגובה קצת קיצונית בעניין מאמא שלך... אישית לא שמעתי על מקרים בהם הצבא עשה בעיות לאנשים שביולוגית הם נשים אבל נראו גבריים. ואם אתה חושש רק בעניין השיער - אני מכירה המון נשים ששירתו בשיער קצר ולאף אחד לא היה אכפת.

אני דווקא כן שמעתי

בקבוצת התמיכה דיבר לפני שתי פגישות FtoM שנראה שסבל הרבה בצבא בגלל הופעה חיצונית ועוד. הוא התגבר על הקשיים, כפי שהבנתי. נראה לי, ששוה לך לדבר עם FtoMs על הצבא ובכלל.

AlphaBeta

New member
אני בשמחה

אדבר עם עוד נל"זים על הצבא. אבל בגלל מגבלות גיוגרפיות אני יכול רק לתקשר אם חבר'ה בארץ דרך האינטרנט. ועד היום עוד לא יצא לי למצוא באינטרנט נל"ז שמעוניין לשרת בצבא או שמשרת\שירת בצבא.

קלארנס

New member
אני לא נל"ז,

לא עשיתי שרות מלא ואני לא מחשיב את עצמי דוגמא כל כך טובה, אבל אני אשמח לדבר על הצבא בתור חריגה/דייקית/נראית-כמו-בן אם אתה רוצה

AlphaBeta

New member
צבא

כן, דברתי אם אחד בפורום סדירים והוא הרגיעה אותי, אמר לי שלא שמים על זה וזה לא יפגע בנתונים שלי.

קלארנס

New member
דה ז'ה וו

ככה גם אני הרגשתי לקראת סוף התיכון. אני זוכר שכולם הרגישו ככה. פתאום נגמר הדבר הזה שעשית 12 שנה ועוד רגע אתה עומד בפני דברים שאתה לא מכיר ולא יודע (נכון שאני נשמע כמו מורה של כיתה ו' מקריאה ברכה לסוף שנה?). חברה שלי ניסתה להסביר לי למה "לנצח" ו"לשרוד" זה לא אותו דבר, ואיך שלחלקנו מותר לנצח ולחלקנו מותר רק לשרוד. אני חושב שאת התיכון שרדתי (בקושי). אני מקווה שאת הצבא ניצחתי. אתה חוזר לארץ לבד?

AlphaBeta

New member
בערך לבד

הצתרפתי לגרעין של הצופים הישראלים בצפון אמריקה. אז אני הולך לגור בקיבוץ איתם, וגם פחות או יותר לשרת איתם. אני אהיה חייל בודד אבל יהיה לי את הגרעין, שהוא מהר מאוד כבר הפך להיות המשפחה השניה שלי (למרות שעוד לא "יצאת מהארון" אליהם. שזה עניין שקצת מציק לי, אבל זה עוד לא דחוף לי). ובקשר לשאלה של אדם, שאני מצטער שהתעלמתי ממנה, זה די תלוי. אני מקווה שיהיה לי כמה חודשים בארץ לפני שאני מתחיל את החיים בקיבוץ והכל, אבל זה עוד לא סגור.

למעלה