לימודים

סקרנית7

New member
לימודים

שלום לכולם כמו שכבר אמרתי התקבלתי לשנה א' לריפוי בעיסוק באונ' חיפה. שלחו לי מכתב שיש לנו מעין קורס חזרה במדעים. בתיכון לא הרחבתי שום מקצוע מדעי, ואין לי רקע בזה. האם אני צריכה לחזור קצת על החומר, כדי לדעת לפחות במה מדובר? אני יודעת ששאלתי לא מזמן שאלה דומה, אבל זה קצת מציק לי. תודה מראש

שירהד1

Member
מנהל
את יודעת מה זה מזכיר לי?

את ההורים ששולחים את הילדים שלהם ללמוד לקרוא לפני כתה א', כדי שכאשר יגיעו לכתה א' כבר ידעו הכל. ואני שואלת?- אז בשביל מה אם כן צריך את כתה א'? אותו דבר לגבייך- איך תחזרי על החומר אם לא למדת אף פעם אותו? אם כך, אולי כבר תלמדי גם חומר באנטומיה, כדי שכשתגיעי ללימודים תדעי אותו כבר. זה מיותר לדעתי. חבל על הלחץ. התפקיד של המרצים באוניברסיטה הוא ללמד את הסטודנטים את החומר. אחרת למה לנו ללמוד שם? כשתגיעי לחיפה, מיסרי ד"ש בשמי לנוף המדהים של הכרמל ולסנדביצ'ים הטעימים בקפה דשא (אם הוא עוד קיים...) שירה.

הי,

גם אני לומדת באונ' חיפה (סיימתי שנה ב') ואני כן ממליצה לך לחזור על חומר שלמדת בתיכון וכולל בין השאר כימיה , ביולוגיה ופיזיקה . בהצלחה

סקרנית7

New member
הי גם לך

על מה צריך לעבור בדיוק? כי לא ממש למדתי בתיכון.. רק עד כיתה י'.. ולמה צריך פיזיקה???

למעלה