לימודים

נתילאה

New member
לימודים

שלום לכם, אני רוצה להתייעץ עם חכמים ממני: אני מאוד נמשכת לתחום הבובות. אני עובדת סוציאלית במקצועי והייתי רוצה לשלב גם את הבובות, ולטפל בבובות. מה הדרך הכי טובה להתחיל? איפה מומלץ ללמוד? אשמח לתגובות

תיאטרון בובות ככלי טיפולי

את מוזמנת לצור קשר עם ביה"ס לאמנות תיאטרון הבובות בחולון ולקבל פרטים לגבי הלימודים במסלול "תיאטרון בובות ככלי טיפולי". את הקורס מובילה מזה שנים רבות נטע אורן, שהשבוע בדיוק קיבלה תואר דוקטור (בהצטיינות יתרה). תחום המחקר שלה הוא"התפתחות של נשים באמצעות תיאטרון בובות". עוד פרטים על הקורס תמצאי כאן. בהצלחה.

נתילאה

New member
תיאטרון בובות כלי טיפולי

הי אילן, המון תודות על ההתייחסות המהירה. יש לי שאלה- אמנם אתה לא אובייקטיבי כי אתה עובד בחולון, אבל מה ההבדל בינכם לבין הלימודים בלוינסקי. גם שם מלמדים תיאטרון בובות ככלי טיפולי ונדמה לי שזה אפילו זול יותר. תודה נתי

The Puppet

New member
תשובה מאילן

אכן אני לא אובייקטיבי והעניין הברור שלי הוא שאנשים יגעו למרכז לתיאטרון בובות. יחד עם זאת, באופן כן אובייקטיבי - הייתי ממליץ לך לברר לעומק גם פה גם שם. יכול להיות שהלמודים שם יתאימו לך יותר הן מבחינת תוכן, אופי הקורס והמחיר ואולי אצלנו יתאימו יותר. באופן אישי, אני שמח על כל אחד ואחת שבוחרים לשלב את תחום הבובנאאות במסגרת העיסוק שלהם. בין אם זה אצלינו או בכל מקום אחר. זה תחום שיש בו הרבה יצירתיות וקסם. אני משוכנע שאת תהני ממפגש והתמודדות איתו. שיהיה לך בהצלחה באשר תבחרי. אילן

למעלה