לימודים

nati1818

New member
לימודים

היי מושבניק אם אתה זוכר שדיברת איתי על מה להגיד למכללה שאני נרשם אלייה וכו' אז היום הייתי אצלהם בערב פתוח בקריה האקדמית אונו היחידה ללימודי חוץ וביררתי גם בקשר לשיטה שאמרת לי לצרף את כל נושאי הליומד משני הקורסים לתעודת גמר אחת אז דיברתי עם רכזת הקורסים והיא אמרה לי שהיא לא יכולה לעשות את זה ושהיא תאבד את הרישיון אמרתי לה שזה חוקי שביררתי את זה עם אחד שניהל קורסים והוא אמר שזה חוקי לחלוטין אז היא אמרה אי אפשר ואז אמרתי לה על המכתב הזה שניסחת לי והיא ראתה ואמרה שזה אין לה בעיה לעשות לי אפילו עם הלוגו שלהם והחותמת היא תוכל בקלות לעשות לי את זה אז לאחר מכן דיברתי עם המנהל של המכללה ואמרתי לו על השיטה של לשים את כל נושאי הלימוד בתעודת גמר אחת והוא לא הבין למה אני צריך את זה אז הסברתי לו שזה למטרת הגירה ושאני צריך שתהיה לי תעודה אחת בעלת 450 שעות לימוד לפחות ואחרי שהוא הבין שאני צריך את זה בשביל זה הוא אמר שזה אפשרי לעשות את זה והסכים אז אתה ממליץ לי להירשם לקורס ולסמוך על זה? שלא יקרה מצב שבסוף אחרי שאסיים את שתי הקורסים הם יגידו לי שאי אפשר ואז זה יהיה בעייתי מה אני אמור לעשות בעניין כדי שתהיה לי הוכחה שבסוף אקבל תעודה כזאת כמו שאני רוצה? ואיך זה הולך שאני מסיים את שתי הקורסים אני אמור ללכת אליהם עם שתי התעודות ולהגיד להם שיתנו לי תעודה אחת עם כל נושאי הלימוד? ואם בסוף הם רק יוכלו לתת לי רק את המכתב שניסחת לי מה הסיכויים באחוזים שיקבלו זאת בתהליך ההגירה? מצטער על האורך והניסוח של המבלבל של ההודעה ותודה רבה לך על התשובות

nati1818

New member
אני מאוד אודה לתגובה מהירה אני בלחץ של זמן

כי המקומות בקורס נתפסים מהר מאוד ואני רוצה לדעת אם להירשם מהר או לא

נניח שמדובר בקורס הנהח"ש וקורס חשבי שכר

שמתקיימים אחד אחרי השני, אתה תייצר יחד עם המכללה קומבינציה, שבה תקבל תעודה אחת שמשלבת את שני הקורסים לדיפלומה בקורס הנהלת חשבונות וחשבי שכר. התעודה וגיליון הציונים הנלווה ישקפו את תקופת הלימוד המתמשכת של שני הקורסים יחד ( אל תלמד במקביל כדי להאריך את משך הזמן) ואת היקף השעות של שני הקורסים יחדיו. אם המכללה לא תסכים, נסה לבקש מכתב שיסכם את הלימודים שלך, בסגנון של "הננו לאשר כי מר נתי חי השתתף בשנה"ל 2008-2009 בתכנית הלימודים המשולבת למנהלי חשבונות בעסקים קטנים, התכנית מורכבת , משתי דיפלומות .1. הנהלת חשבונות 2. חשבי שכר, התלמיד סיים את תוכנית הלימודים המשולבת בהיקף של 521 שעות בהצלחה. מועד תחילת הלימודים___________________מועד הסיום_______________________. על החתום............................מנהל המכללה מכיוון שזו קומבינציה אני לא יכול להבטיח ב 100% שהשגרירות תקבל את זה כ 13 שנות לימוד, אבל אני חושב שיש סיכוי גבוה מאד שכן. כי זה אותו תחום ידע, הלימודים מעל חצי שנה שהם שנה אקדמית, וההיקף המשולב מעל 450 שעות בהצלחה.

nati1818

New member
ואם נגיד הקורס הנהלת חשבונות 1,2 יסתיים

תוך 10 חודשים ולאחר מכן אתחיל ללמוד הנהלת חשבונות סוג 3 שתיקח בערך 7 חודשים אז זאת אומרת שאתחיל את הלימודים להנהלת חשבונות סוג 1 2 בנובמבר 2008 ואסיים את קורס הנהלת חשבונות סוג 3 אי שם בערך ביוני 2010 אז האם זה יהיה בסדר מבחינת השגרירות שיראו זאת? ודרך אגב שדיברתי איתם על לשלב בתעודה אחת קורס חשב שכר ומנהל חשבונות 1 2 הם אמרו שזה גם לא חוקי כי בקורס הנהח"ש מקבלים תעודה ממשרד העבודה ובקורס חשב שכר זה תעודה מלשכת רואי החשבון אז הם אמרו שזה לא יהיה חוקי האם הם צדקו בזה? לפי הידע שלך האם זה אפשרי? כי אם זה לא אפשרי אז אני אלך לקורס הנהלת חשבונות סוג 3 או חשבונאי פיננסי (שהם גם על ידי משרד העבודה) לאחר מכן כדי שיוכלו לאחד לי את התעודות

למעלה