Talya757575
New member
לימודים
ערב טוב
שאלתי את הקלפים האם נכון לי ללימוד קורס תקשור עם X בפסח
הפריסה SOS
תומך חוסם - 4 מטות
תושבה קלף האוהבים
תומך/חוסם - 3 גביעים
ממה שאני מבינה הקלפים חיוביים
4 מטות יסוד האש, מראה על יוזמן, פעולה ולכן נראה שהקלף תומך ולא חוסם. הקלף מבטא הצלחה, יציבות, שמחה ולכן נראה שקלף זה הוא בעד
3 גביעים - יסוד המים, קלף של התרגשות, שמחה חגיגה נראה שגם קלף זה תומך ולא חוסם
תוצאה- קלף האוהבים-יסוד האוויר,קלף של זוגיות, אהבה, התחדשות התלבטות בין אפשרויות שונות .
מצד אחד נראה שהתשובה של הקלפים חיובית.
מצד שני יתכן שאני קשה נמצאת במקום חזק עם עצמי ולא מאפשרת לעצמי גמישות (4 מטות מראה על משהו שעומד באופן יציב) ויתכן שקלף החגיגה אומר שלי שעלי לחגוג את החיים ולא להתקע בהאם ולכן קלף האוהבים אומר לי שעלי לבחור בין 4 מטות לבין 3 גביעים היינו קודם להשתחרר מהמקום בו אני נמצאת ואז אולי לבדוק אם הקורס נכון לי או לא
תודה רבה וחג שמח
ערב טוב
שאלתי את הקלפים האם נכון לי ללימוד קורס תקשור עם X בפסח
הפריסה SOS
תומך חוסם - 4 מטות
תושבה קלף האוהבים
תומך/חוסם - 3 גביעים
ממה שאני מבינה הקלפים חיוביים
4 מטות יסוד האש, מראה על יוזמן, פעולה ולכן נראה שהקלף תומך ולא חוסם. הקלף מבטא הצלחה, יציבות, שמחה ולכן נראה שקלף זה הוא בעד
3 גביעים - יסוד המים, קלף של התרגשות, שמחה חגיגה נראה שגם קלף זה תומך ולא חוסם
תוצאה- קלף האוהבים-יסוד האוויר,קלף של זוגיות, אהבה, התחדשות התלבטות בין אפשרויות שונות .
מצד אחד נראה שהתשובה של הקלפים חיובית.
מצד שני יתכן שאני קשה נמצאת במקום חזק עם עצמי ולא מאפשרת לעצמי גמישות (4 מטות מראה על משהו שעומד באופן יציב) ויתכן שקלף החגיגה אומר שלי שעלי לחגוג את החיים ולא להתקע בהאם ולכן קלף האוהבים אומר לי שעלי לבחור בין 4 מטות לבין 3 גביעים היינו קודם להשתחרר מהמקום בו אני נמצאת ואז אולי לבדוק אם הקורס נכון לי או לא
תודה רבה וחג שמח