לימודים

Talya757575

New member
לימודים

ערב טוב
שאלתי את הקלפים האם נכון לי ללימוד קורס תקשור עם X בפסח
הפריסה SOS
תומך חוסם - 4 מטות
תושבה קלף האוהבים
תומך/חוסם - 3 גביעים
ממה שאני מבינה הקלפים חיוביים
4 מטות יסוד האש, מראה על יוזמן, פעולה ולכן נראה שהקלף תומך ולא חוסם. הקלף מבטא הצלחה, יציבות, שמחה ולכן נראה שקלף זה הוא בעד
3 גביעים - יסוד המים, קלף של התרגשות, שמחה חגיגה נראה שגם קלף זה תומך ולא חוסם
תוצאה- קלף האוהבים-יסוד האוויר,קלף של זוגיות, אהבה, התחדשות התלבטות בין אפשרויות שונות .
מצד אחד נראה שהתשובה של הקלפים חיובית.
מצד שני יתכן שאני קשה נמצאת במקום חזק עם עצמי ולא מאפשרת לעצמי גמישות (4 מטות מראה על משהו שעומד באופן יציב) ויתכן שקלף החגיגה אומר שלי שעלי לחגוג את החיים ולא להתקע בהאם ולכן קלף האוהבים אומר לי שעלי לבחור בין 4 מטות לבין 3 גביעים היינו קודם להשתחרר מהמקום בו אני נמצאת ואז אולי לבדוק אם הקורס נכון לי או לא
תודה רבה וחג שמח

Talya757575, יקרה
כתבת:
שאלתי את הקלפים האם נכון לי ללימוד קורס תקשור עם X בפסח

תגובתי:
יפה שהגדרת פרק זמן בשאלה.

יפה שהבאת נקודת מבט משלך על הקלפים. נקודת מבטך מיוחדת וגם מעניינת בהחלט
לדעתי, רמת הקריאה שלך בקלפ
ים - טובה מאוד מאוד. יישר כח!

שאלות המתחילות במילה "האם" אינן רצויות בעיניי. יש כאן מעין גלגול אחריות בצורה סמויה אל הקלפים. רצוי לשאול שאלות בהן יש נטילת אחריות ורצון לפעול. בנוסף, יש בהן רצון לקבל תשובת כן/לא. זה לכשעצמו מצמצם את טווח הייעוץ האפשרי.

בנוסף, פרישת SOS היא פרישה שהתשובה לגביה היא כן/ לא. זה די מצמצם עבורי את מרחב הייעוץ.

מאחר שריבוי פריסות סביב אותה שאלה איננו יעיל אנתח את הפריסה שהוצגה כמיטב יכולתי והבנתי.

כתבת:
הפריסה SOS
תומך חוסם - 4 מטות
תשובה קלף האוהבים
תומך/חוסם - 3 גביעים

למיטב הבנתי וידיעתי את הקלפים ואת הפריסה שהוצגו

ההתלבטות שלך בולטת בפריסה זו.

אכן - כפי שציינת בדברייך - הכיוון הוא חיובי.
הפריסה ממליצה לך בנוסף להמנע מהפצת המידע /פרסום הדבר ברבים תוך כדי לימוד בעיקר בקרב נשים- כדי למנוע קנאה וניסיונות לחבל בתוכניותייך.

שימי לב: קלף הנאהבים מרמז על הגנה משמיים והזדמנות לתקשר עם יישים מצד האור. אני, רחל, ממליצה לך לבדוק אם את מתחברת להגנות המועברות בקורס.

בנוסף,הנחת היסוד היא שקורס תיקשור יכול להעצים את היות הרוחניות ולמקד אותן. באופן אישי ומנסיוני - אחרי ששילמתי אלפי ועוד אלפי ש"ח לקורסי תיקשור -
הגעתי למסקנה שחלק מזה הוא עניין של מיומנות. מיומנות ניתן לרכוש רק תוך כדי אימונים. החלטתי להפסיק לנסות ללמוד תיקשור ולחזור להתמקד בקלפים על סמליהם.... אבל - זו רק אני

מצ"ב קישור לשרשור הסבר מפורט משגיא מנדלבוים בנוגע לניתוח פריסת SOS

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/121/182826166/רוחניות/טארוט

בהצלחה,
רחל

עשי במידע כטוב בעינייך ועל אחריותך

Talya757575

New member
לימודים

צהרים טובים
תודה רבה על הכנות וההכוונה והעיצה.
אכן התשובה שחפשתי היא כן /לא.
את ממש צודקת משיחה עם נציגה שלהם נראה שעיקר העבודה היא אחכ בבית בחיים - רציתי להבין מה נתון לי הקורס שוחחתי עם נציגה שלהם והבנתי שעיקר העבודה היא בבית בקורס יש מעט תקשורים בין אנשים אבל מדובר בקורס בזום לא בטוח שנכון לי ללמוד תקשור בדרך כזו.
בווניבר היא לא דברה על הגנות..... בכל מקרה לאחר ששמעתי אותה וקראתי את מה שכתבת החלטתי לעשות עבודה לבד.
את אולי יודעת איך אפשר לתקשר עם ישויות האור או איך אפשר לדעת מתי הן ישויות אור ומתי הן ישויות של חושך?
תודה רבה רבה

Talya757575, תודה על המשוב. לשאלותייך:

תיקשור הוא נגזרת של המילה תקשורת.
כל הגדלת חיבור/הרחבת כלים לתקשורת עם עצמנו ועם היקום מבורכת.
הדרך העיקרית לתיקשור מבוססת על מדיטציות שבהדרגה מרחיבות מיומנות.
זה דומה לחדר כושר לנשמה בעיניי

בהקשר לשאלותייך:
המציאו עבורי מנוע חיפוש בשם גוגל ואתר מושלם בשם יוטיוב
ולשמחתי מצאתי מדיטציות שונות שיכולות להתאים עבורך.

בהקשר ליישויות אור וליישויות חושך כדברייך. למדתי שמדובר ב"יישים" (יש ברבים) משום שהם כוללים זכרים ונקבות...

ליישיי חושך יש יכולת להתחפש ליישיי אור - ומכאן יכול לנבוע בלבול.
כשנתקלים באחת המדיטציות ביש כלשהו - חובה לשאול אם הוא/היא באו מן האור. בהעדר יכולת לשקר - המסכה יורדת מעל פניהם אם הם באו מהחושך...

בקישור זה יש מדיטציה למתחילים:
https://www.youtube.com/results?search_query=מדיטציה

בקישור זה יש מדיטציות חיבור למדריך רוחני:

https://www.youtube.com/results?search_query=מדיטציה+לתקשור+עם+מדריכים

ובקישור יש גם לטענת המדריכה:אם גם את שואלת את עצמך - איך לתקשר עם המדריך הרוחני שלי ? קבלי תרגיל פשוט וקל שיעזור לך ללמוד תקשור לבד...
https://www.youtube.com/watch?v=Q4TQqPhaJi4

נראה לי שהבנת את הפואנטה

אני מוכרחה לציין שלא ניסיתי את המדיטציות בקישורים ולכן אין לי חוו"ד "יד ראשונה" ...

מניסיוני האישי בקורס תיקשור - אחד מיני רבים שלא צלחו- ממליצה לך בעת עריכת מדיטציה לחיבור לרבדים עליונים - להיות בחברת אדם אחר שאת סומכת עליו ולסכם עימו שיחזיר אותך לכאן ולעכשיו בעת הצורך.
כשמגיעים למחוזות מרנינים - מתחשק להשאר שם. וההשלכות לכך ברורות...

לסיום:
השתתפתי בקורסים רבים לתיקשור וכולם לא צלחו.
בקורסים אלו ההדרכה היתה מבוססת מדיטציות, שהיום אני מבינה שלא התחברתי אליהן.

אני נוטה להאמין שגוגל - כמו גם יוטיוב - מכיל המון אתרים בשפות רבות עם מידע בכתב, קולי, אורקולי. אני בטוחה שחיש קל תמצאי משהו שירחיב את ליבך ותחושי שמבחינתך זה-זה!

בהצלחה,
חג פסח כשר ושמח,
רחל

עשי במידע כטוב בעינייך ועל אחריותך.

למעלה