לימודים

topgun205

New member
לימודים

שלום לכולם, יש לי בעיה בו נגיד יותר דילמה, אני כרגע משלים בגרויות ויש לי עוד דרך ארוכה להשלים כי אין לי הרבה מקצועות (לא הקשבתי לאמא בביה"ס
) לא משנה בקיצור אני ממש מתוסכל מהבגרויות האלה מפני שבביה"ס לא היה לי כח לזה וגם היום אין לי. הסיבה היחידה שאני משלים את הבגרויות האלה היא מפני שאני רוצה לנסות להתקבל לבצלאל למגמת אנימציה והם דורשים בגרות. האם באמת בצלאל שווה את הכאב ראש הזה שיש לי כרגע? מפני שאת כל זה אני עושה רק בשביל בצלאל. אולי כדי לחשוב על מכללה אחרת? אולי כדי בכלל ללמוד בחו"ל? אם מישהו עבר את אותה החוויה שאני עובר אני אשמח לישמוע מה הוא עשה בנידון. את האמת חלק מהאנשים שאלתי אמרו לי שאני קופץ מעל הפופיק כי אני עוד צעיר, אני סך הכל בן 21 וחצי ובמקום להיכנס עכשיו לעוד מסגרת אחרי הצבא אני צריך לקחת איזה שנה רגיעה אבל אני כבר ממש רוצה להתחיל ללמוד בבצלאל טוב לפחות לנסות להתקבל קודם למישהו יש איזה עצה בשבילי? תודה מראש לכל העונים

galrt

New member
לא רוצה לאכזב אותך אבל

לא כולם מתקבלים לבצלאל מה שיותר חשוב זה היכולת האומנתית שלך אם יש לך באיזה מקצוע מסויים? אם לא... הסיכויים לא גבוהיים בלי בכלל לדבר על דרישות בגרות וכו

ruzzO

New member
אם אתה רוצה

להתקבל ללימודים בכל מוסד כלשהוא, לרוב דרישות הקבלה הן תעודת בגרות מלאה. וזאת לפני שבדקנו אם אתה מוכשר או מתאים לתחום . כך שלא נראה לי שאפשר לדלג על ההקטע הזה.

eldarinn

New member
אני מסכים עם הנקודה

הבגרות פה זה עניין מינורי, אני בטוח שאם יתרשמו ממך בראיון ומהמבחנים יחליקו לך את זה, אני אומר את זה מנסיון של חבר טוב.

אני חושב שהיום בבצלאל,

למעט כמה "נערי רפול" כישרוניים במיוחד, כבר קשה להתקבל בלי בגרות טובה.

topgun205

New member
טוב אז...

הפנמתי. כנראה שאין בררה צריך קצת לסבול בדרך להנאה בכל אופן תודה רבה לכולם.

למעלה