לימודי איכות הסביבה

mitush7

New member
לימודי איכות הסביבה

שלום רב מעוניין ללמוד תואר שני בתחום איכות הסביבה ידוע לי על המסלולים הבאים : -- תואר שני בלימודי סביבה באונ' ת"א -- תואר שני בגיאוגרפיה ואיכות הסביבה באונ' חיפה -- תואר שני בניהול משאבי טבע וסביבה באונ' חיפה -- תואר שני בגיאולוגיה באונ' העברית 1) אשמח לשמוע המלצות בעד ונגד המסלולים הללו (מי שמכיר) 2) אשמח מאוד ! לדעת על מסלולים נוספים בתחומי איכות הסביבה 3) אשמח לדעת אם יש אפשרויות תעסוקה מעניינות ומגוונות לבעלי תואר שני בתחום (וללא ניסיון) תודה רבה מראש !!

בוקסה

New member
יובל שלום

בעבר הלא רחוק היו כאן שניים או שלושה דיונים בנושא, אני ממליץ שתקרא, כעיקרון דיברנו על תואר ראשון אך נראה לי שחלק ממה שנאמר יכול לעניין גם אותך, למשל בתחום התעסוקה. איזה תואר ראשון יש לך ? אתה צריך לקחת בחשבון שכניסה לתחום חדש עלולה לדרוש ממך שנה או יותר של השלמות. באוניברסיטה העברית יש אפשרות ללמוד לתואר שני במדעי הסביבה.

בוקסה

New member
יש מנוע חיפוש

וגם בתחתית העמוד אפשר לראות דפים קודמים של הפורום בדף מספר 2 תוכל לראות שירשור שמתחיל ב "שאלה במדעי הארץ" ובדף מס' 3 יש "מה עושים עם תואר בגיאוגרפיה" אם תחפש תמצא עוד

mitush7

New member
ים של תודה

בוקסה - סחתיין על התשובות - הבנתי טוב את המסר !!! תודה רבה !!!!!!!

אוניברסיטת בן גוריון בנגב

תואר ראשון ואולי גם שני אינני יודעת בשילוב גיאוגרפיה עם רוצים. מכיר את "המועצה לישראל יפה" בפארק הירקון? שד' רוקח? שם גם תוכל להתעניין טוב יותר לגבי עבודה... בהצלחה!

למעלה