לימודי אימון אישי - אחד על אחד

לימודי אימון אישי - אחד על אחד

קיבלתי הצעה מעניינת ללמוד אימון אישי אצל מאמן ותיק ומקצועי אחד על אחד מה דעתכם? באדי

היכרתי

מישהו שעשה מסלול הכשרה פרטי אבל בחר לעזוב באמצע ולעבור ללימוד בקבוצה. פגשתי אותו בקורס ההכשרה הראשון שאני עברתי. לטענתו, המאמנת היתה טובה, החומר רציני ומובנה אבל מרחב הלימוד היה מצומצם מאד וכלל באופן טבעי, רק את עצמו. בקבוצה אפשר ללמוד ולהתנסות גם באמצעות האינטראקציה, הסימולציות המשתנות והחשיפה למיגוון סגנונות אנושיים. זה אינדיבידואלי כמובן אבל אני מאמינה גדולה בכוחה הלימודי של הקבוצה. מה שתבחרי - שיהיה לך בהצלחה שבת טובה ענת

מ ר ו ז

New member
אני הייתי באותה התלבטות והחלטתי נגד

היו המון שיקולים. השניים העיקריים היו שיש ערך אדיר ללימוד בקבוצה (אגב, הוכח כנכון). והשני הוא שזו תעודה הרבה פחות "נחשבת". למרות שלרוב התעודות בתחום אין ממש ערך.

einatgross1

New member
אימון למאמנ\ת

רעיון מצוין. אין אפשרות אחרת. כלומר הדרך הנכונה ביותר לדעתי לקבל הכשרה מלאה היא באמצעות אימון, ולא רק באמצעות הנחיה בקבוצה. המודלינג של מאמנ\ת בכיר\ה, ואף ההתנסות באימון אצל מאמנ\צת ותיקה, נותנים ערך מוסף. יחד עם זאת גיליתי שניתן להעביר את הידע התיאורתי,ואת הכלים, בסטינג קבוצתי, ואף להרוויח מהתשומות הקבוצתיות. כלומר אני בעד השילוב של אימון אחד על אחד ממאמנ\ת ותיק\ה ולימוד של הכלים והידע התיאורטי בקבוצה. כמו כן כדאי לדאוג לכך שהאימון יכלול סופרויזן באימון ראשון, לפחות. בהצלחה,

למעלה