לימודי אימון אישי

לימודי אימון אישי

אני יודעת שזה נדוש ושאלו כאן כבר כמה פעמים בדקתי דרך הקישורים בפורום אפשרויות ללמוד COACHING כל אחד מהם מציין שהוא הטוב ביותר אבל איך באמתאפשר לדעת? אתם הרי אנשים מקצועיים איפה באמת הכי כדאי ללמוד? יש מקומות שבהם יש קורס בסיסי אם אני עושה קורס בסיסי במוסד אחד, אפשר לעשות קורס המשך במוסד אחר? מניסיונכם והתמקצעותכם אשמח לשמוע פרטים תודה באדי

הי ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שיש מקום שבו כולם יסכימו שכדאי ללמוד שם. יש אנשים שממש התחברו למקום מסויים, אחרים למקום אחר, אחרים למקום ממש שונה. זה לא רק המקצועיות של המקום אלא גם (לדעתי) ההתחברות למאמנים של הקורס ולסגנון הקורס. כמו שאם 30 אנשים ילכו לקבל עיסוי אצל 10 מטפלים, יהיו העדפות אחרות בסופו של דבר. ובלימודים שזה קצת יותר רחב, אז בכלל יש העדפות. מכיוון שמילים באתרי אינטרנט יכולות להיות מרשימות ולתת רושם מסויים, עד שלא ביקרתי בערבי מבוא והכרתי את הדרך שלהם ואת המאמנים של הקורס, אז לא ידעתי היכן כדאי ללמוד. מתוך כל האתרים אפשר לסנן את אלו שנראים לך. מתוכם אם תדברי עם כולם, אני משערת שאולי חלק ירדו מהפרק. ומתוכם אפשר ללכת לערבי מבוא. לי למשל לפעמים הספיקה שיחת הטלפון בשביל להבין מה רוח המדריכים והמקום. בהצלחה

המון תודה

נכנסתי למספר אתרים ביניהם היו 2-3 שהיו נראים לי לא מקצועיים השאלה היא אם יש משקל למוסד שבו למדת ואם בין המפרסמים אין "חאפרים" ורמאים" שכדאי להיזהר מהם את יודעת בעידן הפרסום היום אין לדעת ויש הרבה חוסר אמינות תודה בכל אופן באדי

IrisPeleg

New member
פגישות הכרות של בתי הספר

בתי הספר שאני מכירה מציעים מפגשי הכרות לפני תחילת קורס. נסי ללכת לכמה מהם כדי לנסות ולהבין את השיטה והלך הרוח. אני גם הייתי מבשת בכל מקום שמות של מספר בוגרים שלמדו שם שניתן לשוחח איתם. סתם לפי אינטואיציה אפשר ללכת לאיבוד. המבחר גדול מידי. בהצלחה

משקל למקום שלומדים בו

אולי חלק יגידו שכן משנה חלק יגידו שלא משנה
לדעתי, אם מאמן/ת הם טובים באימון אחרים אז זה לא באמת משנה עבור אחרים היכן הם למדו. תתמקדי באלו שנראו לך, תלכי לערבי מבוא, ותספרי בפורום מתוך כל מה שראית על מי את מתלבטת. (אם תהיה התלבטות. אולי תרגישי וודאות כלפי מקום מסויים) אם תרשמי "חאפרים" (מה שלא נראה לי שיקרה), נגיד לך

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
כדאי לשים לב גם להקף הלימודים

קורס שכולל מעט שעות בסופו של דבר מכיל מעט תוכן. כ-120 שעות זהו משך סביר לקורס רציני

bridges

New member
ארועי מבוא בבי"ס לאימון

אני כמובן מסיכם עם קודמיי. אני קורא לזה "לחוש" את האנשים במכללה. את המאמנים, המדריכים. להקשיב ללב, למי שמלהיב אותך. זה הרי הבסיס של האימון: ללכת על מה שמלהיב את המתאמן. זה ניתן להתבצע רק ע"י הקדשת הזמן ולהגיע לאירועי המבוא (במקום שבו למדתי הארוע כולל גם הדגמה של אימון).

למעלה