לימודי אנימציה ותלת מימד

munecabrava20

New member
לימודי אנימציה ותלת מימד

שלום, אני מעוניינת ללמוד אנימציה ותלת מימד (תלת מימד, עריכת וידאו, אפקטים וכו' )בחו"ל או בארץ לא משנה לי באיזה מדינה, העיקר שאני אצא מרוצה מהלימודים.. אם מישהו יודע על מיכללה מומלצת ללימודי תעודה או לימודי תואר אני אשמח לדעת. תודה רבה.

eldarinn

New member
אני מניח שכל מי שלומד

יוצא מתוך הנחה שהוא רוצה להיות מרוצה מהלימודים, גם אם זה בקוסובו. נסי לחפש כמה עמודים אחורה, רצות פה המלצות הלוך ושוב על לימודים בתחום.

munecabrava20

New member
קראתי ולא ממש הבנתי כי יש

הרבה השמצות על הרבה מקומות רציתי לדעת חוות דעת שלכם על לימודים, יש קורס קולנוע ואנימציה בנשיא טכנולוגיות שמלמדים שם פרימייר אפטק אפקטס סטודיו מקס פלאש פוטושופ והלימודים הם אחד על אחד. נ.ב אתמול הייתי במבחני קבלה למכללה הישראלית לאנימציה, רק שהקורס הבא יהיה באפריל וזה יותר מידי זמן לחכות.

ילדלה, יש לך את בי"ס רקורד שבומסי פה מנהל את

מגמת תלת מימד שלו, אם את מחפשת ללמוד אפקטים מיוחדים ופוסט פרודקשן הוא האיש וזה הבי"ס. פה זה האתר של הבי"ס. ובשביל שהוא לא יכפכף אותי על אי הוגנות או משהו בסטייל הזה אז הוא אוהב את העבודות של IAC. בחו"ל לכי על VFS.

לא יודע איך להגיב על זה, לכפכף אותך אני ממילא

אכפכף ברגע שרגלך תדרוך בארץ. ותודה על המחמאות. אבל אני לא חושב שהמגמה עונה על הצרכים של munecabrava20. אתה אמור להגיע עם ידע מוקדם רחב למדי. ואני מסכים גם לגבי IAC וגם לגבי VFS. אם לא היו לך קוצים אז היתי אומר לך לחכות עד שיפתח שם הקורס. תנסי גם ב JCS. אני לכיר את בית הספר שלהם אבל קיבלתי ביקורות טובות עליו. בכל מקרה הייתי מנסה לדבר עם בוגרים, או תלמידים של המקום בשביל להבין מה את באמת מקבלת שם. לגבי נשיא טכנולוגיות. אני לא מכיר את המקום ולא שמעתי עליו לפני השרשור הזה, אבל השיטה של אחד על אחד לא עובדת כמו שצריך (במיוחד כמודל כלכלי ,שמשפיע בסופו של דבר על איכות הלימוד), בוודאי לא על אנשים שהם לא אוטודידקטיים עם דרייב. תבררי שאת באמת מקבלת מורה צמוד ולא בן אדם אחד שנמצא בכתה של 20 איש ועובר מאחד לשני מסביר ונותן תירגול. כי בגדול זה אומר שאם את הבן אדם העשרים את מבזבזת הרבה זמן עם עצמך. אני יכול להרחיב מעבר לזה ללמה זה לא באמת עובד אבל חבל, תבקשי להכנס לראות שיעור ותראי אם זה מתאים לך.

למעלה