חרדון מחאה
New member
לימודי בישול- לא בטוחה אם המקום הנכון הוא כאן
אני רוצה לשמוע המלצות והצעות מאנשים שלמדו בישול , אפיה , קונדיטוריה (לא סדנאות!, לימודים החל משלושה חודשים ועד שנה ויותר).
אני רוצה ללמוד את התחום , קודם כל מתוך תשוקה אישית ודבר שני (וכן ידוע לי מה מצב העבודה בארץ , הרמה ,השעות וכמה שזה קשה + לחץ) אשמח לשמוע גם אם מישהו עובד בתחום את חוויותיו.
אדגיש שחשוב לי ללמוד קודם כל מתשוקה אישית , דבר שני אפשרות שתהיה תעסוקה ואת הכסף והזמן נשאיר בצד (אם משהו חשוב מוצאים דרך להשיג אותו).
יש לי כמה דרישות לגבי לימודים, אם מישהו למד ויודע לגבי מקום שעומד בסטנדרטים אשמח - אני אומנם רוצה ללמוד קודם כל בשביל עצמי, אבל גם להשאיר אופציות פתוחות. הדרישות שלי מהמקום הן :
1. תעודה ממשרד התמ"ת כדי שאוכל לעסוק בזה אם ארצה.
2. רמה גבוה, לא מעניין אותי לשמוע שהם הכי טובים או לקרוא למישהו שף, אני רוצה ציוד ומורה עם תשוקה וקפדנות לנושא. מוכנה לשטוף כלים ולטאטא רצפה ככל שנדרש בלימודים כאלה
.
3. חדשנות , יצירתיות וכלי בישול ועבודה ברמה גבוהה- מאוד חשוב לי ללמוד טכניקה, חומרי גלם וראש פתוח לנושא.
4. בישול לא כשר! חדש משמעית .
5. משנה לי איכות המורה, והתשוקה שלו לדבר. לא אכפת לי היכן למד, ולמה. כל
6. התנסות וסטאז' מעשי במקומות הומי אדם, שדורשים ידע , טכניקה ועבודה בלחץ.
עוד פעם , מאוד חשוב לי שזה יהיה בית ספר ברמה אמיתית, למידה איכותית עם הכלים הנכונים ולא ניסיון ללמד את לוח הכפל בעזרת בדידים - אלא לשבת ולתרגל. את כל הבישול העילי, הדיבורים מסביב והאה-לה גורמה אני רוצה בחוץ, חשוב לי לרכוש ידע אמיתי לעצמי
תודה!!!
אני רוצה לשמוע המלצות והצעות מאנשים שלמדו בישול , אפיה , קונדיטוריה (לא סדנאות!, לימודים החל משלושה חודשים ועד שנה ויותר).
אני רוצה ללמוד את התחום , קודם כל מתוך תשוקה אישית ודבר שני (וכן ידוע לי מה מצב העבודה בארץ , הרמה ,השעות וכמה שזה קשה + לחץ) אשמח לשמוע גם אם מישהו עובד בתחום את חוויותיו.
אדגיש שחשוב לי ללמוד קודם כל מתשוקה אישית , דבר שני אפשרות שתהיה תעסוקה ואת הכסף והזמן נשאיר בצד (אם משהו חשוב מוצאים דרך להשיג אותו).
יש לי כמה דרישות לגבי לימודים, אם מישהו למד ויודע לגבי מקום שעומד בסטנדרטים אשמח - אני אומנם רוצה ללמוד קודם כל בשביל עצמי, אבל גם להשאיר אופציות פתוחות. הדרישות שלי מהמקום הן :
1. תעודה ממשרד התמ"ת כדי שאוכל לעסוק בזה אם ארצה.
2. רמה גבוה, לא מעניין אותי לשמוע שהם הכי טובים או לקרוא למישהו שף, אני רוצה ציוד ומורה עם תשוקה וקפדנות לנושא. מוכנה לשטוף כלים ולטאטא רצפה ככל שנדרש בלימודים כאלה
3. חדשנות , יצירתיות וכלי בישול ועבודה ברמה גבוהה- מאוד חשוב לי ללמוד טכניקה, חומרי גלם וראש פתוח לנושא.
4. בישול לא כשר! חדש משמעית .
5. משנה לי איכות המורה, והתשוקה שלו לדבר. לא אכפת לי היכן למד, ולמה. כל
6. התנסות וסטאז' מעשי במקומות הומי אדם, שדורשים ידע , טכניקה ועבודה בלחץ.
עוד פעם , מאוד חשוב לי שזה יהיה בית ספר ברמה אמיתית, למידה איכותית עם הכלים הנכונים ולא ניסיון ללמד את לוח הכפל בעזרת בדידים - אלא לשבת ולתרגל. את כל הבישול העילי, הדיבורים מסביב והאה-לה גורמה אני רוצה בחוץ, חשוב לי לרכוש ידע אמיתי לעצמי
תודה!!!