אני התחלתי השנה
לימודים בחוג. אני מאוד נהנית מהלימודים. יש לנו מרצים מעולים. סטודנטים באים מכל מיני תחומים: פיזיוטרפיה, סיעוד, עבודה סוציאלית, פסיכולוגיה, רופאים עוד. אני אישית סיימתי תואר ראשון בפסיכולוגיה בפתוחה. הלימודים מאוד מעניינים (לדעתי). צריך רק לקחת בחשבון שינם שתי התמחויות בחוג: טיפולי וארגוני. אותן בוחרים בשנה שניה ואז יש גם פרקטיקום. לטיפולי יכולים ללכת רק מי שבא מתואר ראשון טיפולי (מדעי התנהגות לא יכולים ללכת לטיפולי). לארגוני-ניהולי- כל מי שרוצה. בשתי התמחויות ניתן לבחור במסלול עם תיזה, או במסלול ללא תיזה. זאת אומרת לך יש שתי אפשרויות - או ללכת לניהולי ואז לעשות פרקטיקום ולקבל מכתב נלווה לתואר על התמחות מסוימת והסמכה לניהול מוסדות לזקנים. או לבחור כל מיני קורסים מעניינים אותך (למשל מטיפולי) - אבל אז אין אפשרות לעשות פרקטיקום ולא יהיה התמחות מסוימת. גם אם בוחרים ניהולי יש אפשרות או לעבוד במוסדות לזקנים, או במחלקות שמתעסקות בשרותים לזקנים, או לעבוד במחקר (יש גם כל מיני ארגונים שמבצעים מחקרים גרונטולוגיים). כמו שניתן לראות ניתן למצוא עבודה במגוון אפשרויות. אז זהו זה. נראה לי שפירטתי דברים חשובים. אז שיהיה בהצלחה. אם יש שאלות נוספות אשמח לענות. מילה.