לימודי דוקטורט ביחסים בינלאומיים

mia666

New member
לימודי דוקטורט ביחסים בינלאומיים

שלום לכל באי הפורום ולאסלה בפרט.. יש לי מספר שאלות, ברשותכם: 1) האם ניתן להגיש ויזת סטודנט לארה"ב מאוסטרליה. אין לי דרכון אחר מישראלי (אני כעת שם) 2) מישהו מכיר אוניברסיטאות טובות בוושינגטון די.סי לעריכת התואר המדובר? 3) האם בהנחה שאני מתחתנת עם ישראלי שיש לו אישור עבודה בארה"ב יכול לתת לי הנחות בלימודים או מה בעצם..?! 4) המלצה של האסלה- לעשות את הדוקטורט באוסטרליה או בארה"ב?

WC

New member
תשובה.

כבר כמה ימים חשבה לה האסלונת איך לענות לך. וככה. 1- לכשהתקבלת לאוניברסיטה שאליה הגשת מועמדות (YOOPY) תקבלי תופס ממשלתי שעונה לשם I20. אם התופס הזה את הולכת לשגרירות האמריקאית, עוברת את הראיון והכל, ושישו ושמחו יש לך ויזת סטודנט, במידה והכל הלך טוב. את יכולה לגשת לשגרירות באוסטרליה. זה לא בעיה בכלל. את לא חייבת לעשות את ההליך מארץ מוצאך. 2- יש כמה אוניברסיטאות טובות בדי.סי. ג'ורג'טאון (שם, אגב, למד הנשיא האמריקאי הקודם לתואר ראשון, אם זכרונה האסלתי אינו מטעה בה), הופקינס, ועוד כמה. בין הקישורים ישנו אתר שמחלק את התארי תואר שני לפי הנושאים. שם תוכלי לראות עוד. למרות שמדובר בדוקטורט, הרי מדובר באותה פקולטה. 3- אם בעלך לעתיד הוא בעל תושבות אמריקאית (גרין קארד, או איך שלא קוראים לזה) את זכאית לעזרה פדרלית. היות ולא חיית בשום מדינה בארה"ב אין לך את האופציה לשכר לימוד INSTATE שהוא זול יותר באוניברסיטאות ממלכתיות. עזרה פדרלית היא לרוב מלגות והלוואות לרוב. אם את זכאית לה, זה טוב. 4- לאסלה חיבה סמויה לשתי המקומות. הן אוסטרליה והן ארה"ב דורשות V ביומן הBEEN THERE DONE THAT של האסלונת. זה תלוי בכמה פרמטרים. כמו למשל העינין הכלכלי, אוסטרליה משמעותית זולה יותר מארה"ב. מבחינת רמה, הן באוסטרליה והן בארה"ב יש מקומות משובחים ומקומות שאפילו לא מומלץ לשלוח לשם כלבים לאילוף. אבל בסופו של דבר מדובר בהעדפות שלך. את מוזמנת לדווח על התלבטויותייך פה בפני כולם. ברוכה הבאה. WC תפוס

למעלה