לימודי המזה"ת באוניברסיטת חיפה

ידידי היקר..

ותרשה לי ,לקרוא לך יקר ,כתבת הודעת תגובה ,מאוד נכונה ובעלת משמעות רבה ,במיוחד למי שמתלבט היכן ללמוד ובאיזה אוניברסיטה לבחור , אך ארשה לי לחלוק טיפה על דעתך המלומדת ,יש חשיבות רבה לאיזה אוניברסיטה ללכת והיכן ללמוד ,ברמת העקרון כל האוניברסיטאות מציעות את אותם נושאים ואת אותם יסודות ,אך השאלה היא כיצד כל אחת מהן מעבירה את הקורסים מה רמתם וכיצד הן מקדמות אותך קדימה. ראוי לציין שלמרות שחיפה לא נמצאת במרכז הארץ ולא מקושרת באופן ישיר לגורמי ההשפעה בתחום ,היא כן מציעה לסטודנט אפשרויות קידום רבות יותר ,יותר תחומי עניין שבהן יכול הסטודנט לבחור ולהתמקצע והכי חשוב צוות מרצים צעירים בעלי חשיבה מגוונת יותר ולא אפרורית ויבשה כמו יתר האוניברסיטאות. כל אלה הם משתנים שצריך לקחת בחשבון שהולכים ללמוד תואר שהוא לא בדיוק כזה שהולכים איתו למכולת ,אלה יותר בשביל הנשמה. למען הסרת כל ספק ,אני בוגר אונ' חיפה ומשוחד,אבל עשיתי השוואה עמוקה בין שאר האוניברסיטאות.

אייל8

New member
לימודי המזה"ת באוניברסיטת חיפה

שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע את דעתכם האובייקטיבית לגבי החוג להיסטוריה של המזרח התיכון באוניברסיטת חיפה. מה רמתו לדעתכם ביחס ללימודים באוניברסיטאות האחרות? האם יש הבדל גדול לעומת שאר האוניברסיטאות כיוון שכאן בחיפה מדובר בחוג ל*היסטוריה* של המזה"ת ולא המזה"ת בן זמננו? הייתי רוצה לשמוע קצת יותר את דעתכם בנושא. תודה.

2l khansa2

New member
היא נחשבת לאחת הטובות בתחום

יש בה הרבה פעמים הרצאות אורח של מומחים עולמיים לתחום המזרח התיכון,יש לה גם קורסים של ערבית ברמה גבוהה. מאיזה איזור אתה?ומה השיקולים שלך בבחירת מוסד הלימודים שאליו את המעוניין ללכת?

למעלה