לימודי הנדסאי מחשבים

cocus

New member
לימודי הנדסאי מחשבים

היי, אני בחור בן 22, מסיים צבא אוטוטו ומתכנן להתחיל ללמוד הנדסאי מחשבים בשנה"ל הקרובה. רציתי להתייעץ, איפה עדיף ללמוד - באורט בראודה כרמיאל, או בבי"ס להנדסאים בטכניון? אני יכול להתקבל לשניהם. יש לי 3 יח"ל במתמטיקה, ולכן אני לא יכול להרשות לעצמי לימודים מעבר להנדסאי לעת עתה. מה גם שהתחת כואב לי אחרי שאני חורש יותר משעה וחצי רצוף. פסיכומטרי 575, בגרות ממוצעת. וגם - האם הנדסאי מחשבים יוכל לקיים משפחה בכבוד במשך עשרות שנותיו כשכיר בשוק העבודה? או שלימודי הנדסאי זאת היכנעות לבינוניות? תודה.

vinney

Well-known member
לימודי הנדסאי זאת הכנעות לבינוניות

בלי שום קשר ליכול או לא יכול לקיים משהו. לגבי יכולת לקיים משפחה - אם אתה טוב אולי תוכל, אבל יהיה לך קשה. השוק מוצף במהנדסי מחשבים/מדמ"חניקים/מהנדסי חשמל מכל האוניברסיטאות והמכללות, ואין לך ממש נישה עם המקצוע הזה בלי שום תוספת בצורת נסיון משמעותי או איזשהו ידע יוצא דופן, שכנראה שאין לך. ממליץ בחום לא לבזבז את הזמן על לימודי הנדסאי, ואם אתה לא יכול להתקבל לאוניברסיטה שאתה רוצה - נסה את אפיקי המעבר של האוניברסיטה הפתוחה, או מכללות טובות (לא יודע אם יש לימודי הנדסת מחשבים במכללות, האמת). בכל מקרה, הפורום המתאים לשאולת מהסוג הזה זה פורום עבודה בהייטק, הקישור בצד שמאל.

naamamy1

New member
הי!!

לא מהנדסי מחשבים לא מדמחניקים לא הנדסאים אז למי כן יש עבודה בהייטק?

vinney

Well-known member
לאף אחד

לא שמעת את החדשות? מחר סוגרים את ההיטק, חוזרים לטקסטיל. וברצינות, באופן מפתיע, כשיש הצפה של אקדמאים, קשה מאוד לחסרי השכלה פורמלית להתברג.

calc

New member
מסכים עם ויני

אני סיימתי את לימודי ההנדסאי שלי שעוד הייתה לתעודה הזו ביקוש , ובכל זאת זו הייתה טעות לא לגשת ישר לתואר ראשון , היום אני משלם על הטעות. ללא ספק בכלל , אתה צעיר תשקיע ותעשה תואר ראשון במדמ"ח או הנדסת תוכנה.

למעלה