לימודי הסבה בחיפה

noffit

New member
לימודי הסבה בחיפה

שלום. האם מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על המבחן הנדרש באנגלית כתנאי לקבלה ללימודי ההסבה בחיפה? מה בדיוק נדרש? האם זאת הבנה של טכסטים? האם נדרשת רק הבנה (ז"א קריאה ומענה על שאלות אמריקאיות) או גם על כתיבה? איך ניתן להתכונן? דבר נוסף, ראיתי בשרשורים קודמים הודעות על ותק שונה לתלמידי הסבה. במה מדובר?האם ניתן לעבוד בעבודה דומה לעו"ס תוך כדי הלימודים? (כמו הרכזת חונכות שהתפרס כאן ועוד?) תודה

טל קר

New member
אם לא שינו זאת, לפני שנתיים היה

מאמר אקדמי, ואז שאלות פתוחות ואמריקאיות על המאמר. מי שנחשף הרבה למאמרים אקדמים באנגלית - אין הרבה מה להתכונן. מי שלא - זה הזמן להחשף להם.

noffit

New member
מבחן באנגלית - לטל

היי טל. תודה רבה. מה נושא המאמר? קשור לעבודה סוציאלית או שזה אותו פורמט לכל המועמדים לתואר שני? בוא נגיד שזה שנתיים בערך שלא נגעתי במאמר אקדמי וקראתי ספר באנגלית... נראה לך מספק? האם חשוב רק לעבור או שחשוב גם הציון?? תודה, את תמיד עוזרת... נופית

טל קר

New member
הי נופית,

המאמר היה בתחום שקשור לעבודה סוציאלית. זה שלא נגעת בשום דבר זה לא שוס, אבל גם לא בהכרח סוף העולם, השאלה מה הידע הבסיסי שלך ומה נשמר על אף שלא נגעת בחומר. בנוגע לחשיבות המעבר/ציון - ללימודי ההסבה נרשמים מכל הארץ, נבחרים רק הטובים ביותר בין הנרשמים על פי כלל הפרמטרים, כולל הציון באנגלית. כדאי לשאוף למעל שישים... טל

l u l u 24

New member
עד כמה שידוע לי חייבים מעל 75...

אולי אתן יודעות כמה זמן הבחינה?

noffit

New member
לטל ולולו

היי לכן. אני יודעת שהתנאי מעבר הוא 75. ז"א "העובר". סיימתי תואר ראשון בפסיכולוגיה לפני שנתיים. האנגלית שלי סבירה. היה לי פטור בפסיכומטרי... אני יודעת... פשוט תהיתי אם לקרוא ספר נגיד, יספיק או שכדאי לי לתפוס איזה מאמר פסיכולוגי מפעם..... (הם קבורים עמוק במחסן...) לולו - נראה לי שזה בטח בסגנון ה3 שעות פחות או יותר אבל זאת סתם השערה. שיהיה לך בהצלחה. ספרי איך את מתכוננת אם בכלל. נופית

למעלה