לימודי הסבה

orly 12

New member
לימודי הסבה

שלום לכולם, אני בת 30 ובעלת תואר בחינוך מיוחד ועובדת עם ילדים בסיכון ולאחר שאני חוטפת מהמפקחות שאני משקיעה בעיקר בחלק הטיפולי ופחות ב"חינוך", אני מתכננת בשנה הבאה לעשות הסבה לעבודה סוציאלית, מכיוון שאני גם אם חד הורית רציתי לדעת האם ניתן לשלב גם עבודה במהלך לימודי ההסבה? על פי הפרסומים מדובר ביום לימודים אחד ובעוד יומיים הכשרה מעשית, האם זה כך במציאות? תודה

doobe

New member
לא ממש

הלימודים, לפחות בעברית, מתפרסים על כל ימי השבוע. שלושה ימי לימוד עיונייים באונ' ויומיים בהכשרה מעשית. בשנה ג' מדובר ב 2 ימי לימוד עיונייים ו 2.5 ימי הכשרה מעשית. מה שתמיד ניתן לעשות זה ללמוד בחצי תוכנית. מקווה שלא תתייאשי.

orly 12

New member
מהתשובה הבנתי

שדיברת על תואר ראשון מחדש, אני דיברתי על תוכנית ההסבה של אונ' העברית לדוגמאפ שאורכה כשנתיים עם יום לימודים אחד ועוד יומיים שלך התנסות, לפחות זה מה שמפרסמים.

doobe

New member
גם אני מדבר על תוכנית ההסבה

לכל מקרה, תכנסי לאתר של העברית ותבדקי בדיוק מה כתוב שם. בתור אחד שנמצא בתוכנית ההסבה אני יכול להגיד לך שגם עם הפתורים מקורסים שבטח יהיו לך לא תגיעי למצב של יום לימודים אחד בלבד. מקווה שאני לא מייאש אותך.

orly 12

New member
כן דיברתי איתם

הלימודים הם למשך שנתיים יומיים התנסות ועוד שלושה ימי לימודים- אבל הם אמרו לי שניתן לפצל את הלימודים למשך שלוש שנים- מה שיכול להמעיט את העומס.

סנונית 1

New member
לימודי הסבה

אני עשיתי הסבה בבר אילן. הלימודים התפרשו על יומיים והכשרה מעשית 3 פעמים בשבוע. ניתן לשלב עבודה ולימודים אם כי זה קשה מאוד על אחת כמה וכמה כשיש ילד, אבל עם כוח רצון ועזרה הכל אפשרי. בהצלחה.

pumikili

New member
לימודי הסבה במכללת אריאל

כוללים יום לימודים אחד ושני ימי עבודה מעשית במשך שנתיים

orly 12

New member
איך יתכן ?

שבאוניברסיטאות הלימודים כוללים שלושה ימי לימודים- לא כולל השלמות, ועוד יומיים התנסות בשטח? גם במשך שנתיים.

pumikili

New member
אני לא יודעת איך זה באוניברסיטה

אבל אני ביררתי במכללת אריאל על תוכנית הסבה, שזהו כנראה כיווני לשנה הבאה ואמרו לי שזה ככה נראה לי ששווה לך לברר במחלקה שם

למעלה