לימודי וטרינריה

WannaBeDVM

New member
לימודי וטרינריה

שלום לכולם ותתחדשו על הפורום החדש...! אז ככה, אני מעוניינת ללמוד וטרינריה. השאלה היא- כיצד והיכן???? מבירורים שערכתי, בארץ תנאי הקבלה בשמיים וכוללים עשיית תואר ראשון במקצוע מדעי (!!!) ורק אז הגשת מועמדות. מאידך, בעולם הרחב אין דרישה שכזו מהוטרינרים..לפיכך רבים וטובים נוסעים ללמוד בארצות כאלה ואחרות, וההפסד נטו של המדינה. הכצעקתה???? אז השאלה היא האם מישהו מעורה בנושא? מישהו שיודע לתת לי כמה שיותר פרטים- גם על התנאים בארץ וגם על כל מקום בחו"ל!? אגב, אין לי אזרחות זרה...דבר המקשה אך אפשרי- אם מישהו יכול לומר לי כמה כסף צריך בשביל תואר כזה או איך משיגים מילגה (גם אם אין לי ציונים מזהירים במיוחד..)... תודה רבה

hungarfield

New member
לימודי ווטרינריה

יש שתי אוניברסיטאות מובילות כרגע מבחינת לימודי ווטרינריה בחו"ל - קושיצה (בסלובקיה), כ-5000$ לשנה, התואר מוכר בארץ (יש להם בוגרים שעובדים בארץ), אבל המקום עצמו מדכא למדי - עיירה עם רחוב אחד, ואין מה לעשות שם. התואר אינו מוכר ע"י האיחוד האירופי. בודפשט (בהונגריה), כ-8000$ לשנה, התואר מוכר בארץ ובאיחוד האירופי, יש להם הרבה בוגרים בארץ והחיים לא רעים (אני לומד שם רפואה). העיר היא עיר מערבית לכל דבר, ויש בה הרבה ישראלים שלומדים במגמות שונות (מעל 1000 סטודנטים סה"כ), וחיי חברה תוססים של בסטודנטים - הן הישראלים והן הזרים. אני מצרף לך קישור לאוניברסיטה הרלוונטית (סנט אישטוואן) וקישור למייצגים שלהם בארץ. בהצלחה!

itaiephod

New member
DVM

Hi there. My name is itai and i am a student in the veterenerian university in budapest. Feel free to ask any question you have through the mail: [email protected]. you can allso call: 00-36-1-302-4557. Good luck. itai

למעלה