לימודי מקצועית א

הבן של1

New member
לימודי מקצועית א

יש למישהו רשמים לגבי המכללה של מיגדל ?שווה ללמוד שם ? המרצה הראשי ,שמו דימיטרי קוטקין ,מישהו למד אצלו??

rk1967

New member
לימודי מקצועית א'

יש לי 2 חברים שלמדו שם ועברו את הבחינה האחרונה אני מקווה שמבחינתי אחרי שאעבור סטטיסטיקה ומימון גם אלמד מקצועית א' מרצה תותח,יש לו משמעת ברזל,נותן המון תרגולים,לא מחפף מורה קשוח,צריך להתרגל למבטא הבנתי שבקורס זה ילמד איתו גם שלמה גוטלר עוד תותח שלימד במכללת מיטב הבנתי מחבריי שאף אחד לא יכול להגיד עליהם מילה רעה תלמד בלב שלם בנוסף גם מבחינת המחיר הם באים לקראת התלמיד בהצלחה

נרשמתי במגדל

היי לא יודעת מה קורה במגדל אבל הם טוענים שיש להם 82% מעבר למדתי אצל אריק אשד וניכשלתי למדתי אצל איבגני וניכשלתי מנסה עכשיו את מגדל שיהיה לך בהצלחה

הבן של1

New member
מגדל

היי נוגעת ברוח למדתי בעברי אצל אריק אשד ולצערי אני יכול לומר שהוא שרלטן לא קטן...,הוא נותן DVD ללימוד בבית,את ההרצאות שמצולמות שם-צילמו בזמן מלחמת המפרץ(יש שם התיחסויות לחדר אטום...)כך שלגבי הרלוונטיות של החומר המצולם שם.... אם טרם נרשמת למגדל,אני יכול להמליץ בחום על מיטב ,כל קורס שלקחתי שם עברתי...המרצים של מקצועית א מעולים(אופיר פורת ואיתן רווה),הסיבה שלא הלכתי ללמוד שם עכשיו היא בגלל שזה לא מסתדר לי עם שעות העבודה ממיגדל ירדתי כי קיבלתי תגובות לא טובות מהרבה מקומות...הייתי לוקח בעירבון מוגבל כל נתון לגבי אחוזי מעבר מכל מכללה.

חחחחחחחחח איזה קטעים

בזמן מלחמת המפרץ dvd בכלל היה בתכנון???? נראה לי הוא אפילו לא היה בש"ש

הבן של1

New member
DVD

זה צולם והוקלט בזמן המלחמה....אני חוזר על החומר בבחינה של חשבונאות מול ההרצאה,ופתאום הוא זורק בדיחה שכזאת בסגנון"קשה לכם? ,חסר אוויר ?טוב זה בגלל שהכיתה הזאת משמשת בתור חדר אטום..."חשבתי שאני הוזה אז הרצתי אחורה.... זו הקלטת וידאו שהומרה לDVD ,בהרצאות המצולמות עדיין יש לו שיער..,ועוד עם צבע!!..יש הפרעות של וידאו על הסרט כביכול... תשמע ,אתה מצפה לספרים,אומרים לך ,עזוב,כח וידאו ,אתה אומר לעצמך יופי,עדיף...נראה את ההרצאות..אבל מה הרלוונטיות של החומר?!? חשוב ביותר ,לפני שנרשמים - לבקש לראות את הספרים ולראות כמה תרגול יש שם וכמה שיחזורים יש שם..,חומר כתוב ראסמי ואיך ההסברים רשומים שם ,זה הכי חשוב

למעלה