לימודי משפטים

גלוש214

New member
לימודי משפטים

אני מתלבטת האם ללמוד משפטים בקריה האקדמית בקרית אונו. מישהו יכול לתת לי יותר פרטים על כמה באמת שווה התואר משם? זאת מכללה נחשבת? יש לי אפשרות ללמוד משפטים במכללה למנהל אבל בתוספת של עוד שנה. מה עדיף? תודה מראש,גל.

oritush1230

New member
אני לא רואה הבדל מהותי

במשפטים בסופו של דבר זו היכולת האישית ופחות המוסד שאת לומדת בו.

הייבי

New member
לא רק, שם המוסד פותח דלתות לסטאז'

יש משרדים שלא מזמנים מכל המכללות (אלא רק מהמכללה למנהל והבינתחומי), ברור שברגע שקיבלת זימון לראיון, יש המון משקל למי הבן אדם ופחות למוסד/ציונים.

בתור אחד שעבר במשרד כזה או אחר

הם לא מתייחסים לקו"ח ממכללות אחרות. לפעמים, אני מוכרח להודות, בצורה קצת לא הוגנת

בפרקטיקה צריך יכולת אישית, אבל לפני הפרקטיקה

באה האקדמיה, וצריך לשאוף שזו תהיה אקדמיה טובה שתעניק כלים טובים

ברור שהמכללה למינהל

יחד עם המרכז הבין תחומי והאוניברסיטאות מדובר בגוף הטוב ביותר, כל השאר איםפשהו לןמטה

PuMa22ltd

New member
בתור תלמידה של המכללה למינהל

אם חשוב לך הרמה אז הרמה אצלנו מאוד מאוד גבוהה... ויש עומס עצום של עבודות במהלך כל השנה +מבחנים ברמת קושי גבוהה מאוד ומרבית הקורסים הם שנתיים ולא סמסטריאליים. היחס של הסגל ושל גופי המנהל השונים במכללה לקוי וכושל, לא מתייחסים לסטודנטים, מחזירים ציונים באיחור כמעט על בסיס קבוע (אחרי 24-25 יום ) וגם לא עונים בד"כ בטלפון. עם זאת. בקרייה האקדמית שמעתי מחברים שלומדים שם, שהלימודים ממש קלילים, לומדם פעמיים בשבוע, הציונים גבוהים, רוב הקורסים הם סמסטריאליים (ולא שנתיים ומעמיקים כמו אצלנוI) . ממה שהבנתי הלימודים שמה הם חובבניים ומאפשרים לשלב עבודה בקלות עם המקצוע.... המרצים במכללה למינהל, כולם גם מלמדים באוניברסיטאות במקביל, כך שהרמה אוניברסיטאית לכל דבר, ואילו בקרייה האקדמית אני לא מכירה אפילו מרצה אחד ידוע...... מישהו מכיר? עם זאת, לי נורא חשוב גם היחס שאני מקבלת ממקום שאני משלמת לו כ"כ הרבה כסף, ואת זה אני לא מקבלת מהמכללה למינהל, כך ששמה לא ממש הולך לפניה בתחום יחסי האנוש.

מרצים מהשורה הראשונה

חמודה זה שאת לא מכירה מרצים מהקריה זה לא אומר שהמרצים שם לא מוכרים, עדיין לא המציאו דוקטורים במיוחד לקריה האקדמית!!! על פרופסור גבריאלה שלו שמעת??במידה ולא זה ממש חור בהשכלה ..כי רק במקרה היא מרצה בקריה האקדמית לדיני חוזים. על ד"ר להב בן ציון שמעת?? כי רק במקרה הוא מרצה למשפט חוקתי בשאר האוני' בארץ ..על ד"ר דנה פוגץ שמעת? כי רק במקרה היא מנהלת מרכז נוגה וכל שני וחמישי מראיינים אותה בטלוויזיה והיא מרצה גם באונ' בתל אביב .זאת היתה רק דוגמה קטנטנה למרצי הקריה האקדמית.אז אולי מספיק עם הפלצנות ותשארו עם העובדות,מנסיון אישי הלימודים בכלל לא היו קלים בקריה האקדמית. לגבי השאלה המקורית היכן ללמוד ,במידה ויש לך קשרים כלומר דרכך סלולה לפניך (מציאת מקום התמחות,ואח"כ מקום עבודה)זה באמת לא חשוב היכן תלמדי..אך במידה ואין לך קשרים ,שלא בצדק למכללה למינהל יצא שם של מקום יותר מכובד ,אז לכי לשם וגם שם הייתי ממליצה לך לעבוד קשה כדי לקבל ממוצע ציונים של למעלה מ-85.ושיהיה בהצלחה.

המכללה למנהל, גם אם זה בתוספת של עוד שנה

אם אני מבינה נכון, התוספת של עוד שנה זה בגלל שער פתוח, לא? לכי על זה, אבל את צריכה לדעת שיש לך חובה לסיים את שנה א עם ממוצע 79 או משהו כזה... בכל מקרה, לאן שלא תלכי, אל תלכי לקריית אונו!

למעלה