לימודי משפטים.

Yael1989

New member
לימודי משפטים.

היי לכולם.... אני רוצה להתחיל ללמוד באוק' 2012, תואר ראשון במשפטים. רציתי לדעת אם יש כאן מישהו/מישהי שלומד ומוכן לענות לי על כמה שאלות בנוגע לזה. ממש תודה :)

אהלן

אני מתחיל שנה ב'. לא חבל להתחיל ללמוד באוק 12?, ממש לקראת סוך הסמסטר אמור להיחרב העולם :) בכל אופן. אשתדל לענות.

deathcaster

New member
סתם כדי להזים ....

"סוף העולם ב-21.12.2012" הוא מיתוס שמקורו בתרגום לקוי של כתבי המאיה (לוח השנה המזואמריקני שככל הנראה הומצא ע"י האולמקים) ע"י היסטוריון (לא מקצועי) לפני כ-110 שנה. מאז המציאו לא מעט אגדות על "אחרית הימים" בגלל אותו תרגום לקוי.

יש שטוענים שאנו חווים כבר סוף העולם

עיין ערך Peak Oil וסרטו של מיכאל רופרט collapse michael ruppert - collapse נראה לי שזה יכול לעניין אותך.

deathcaster

New member
ספר? סרט?

יש את זה בכל דת ובכל עם.. כוח הפחד (כשל לוגי מסוג AD MATTUM ) הוא אלמנט חיוני בכדי לשלוט בהמון המטומטם הנה מגוון דוגמאות קטנטן של "תאריכי סוף העולם" רק מהעולם הנוצרי: http://en.wikipedia.org/wiki/Rapture#Predictions מיותר לציין כי מעבר לנצרות יש עוד מאות "מאורעות אחרית הימים" בתרבויות העולם.

סרט

מה שנתתי הוא סרט של אדם ששמו מייקל רופרט הוא נותן תחזית גאו פוליטית של מה שקורה כיום בעולם בהתבסס על הדבר הכי בסיסי שמתחזק על דבר כאן - אנרגיה. בהתייחס למה שכתבת על בני המאיה וזה שיש את זה בכל דת - ידוע (טוב בשטחיות :) . הסרט ניתן להורדה בטורנט.

deathcaster

New member
מממ....

משום מה נראה לי שראיתי... אבל הטורנט פועל...
ניתן לזה עוד צ'אנס

deathcaster

New member
יש מבחן ביום ראשון ופסטיבל חוצות בעיר התחתית

אחריהם, אני מבטיח לראות את הסרט

למעלה