לימודי נהיגה בראשל"צ - הסאגה נמשכת

Major Sam

New member
לימודי נהיגה בראשל"צ - הסאגה נמשכת

אהלן יש לי כמה שאלות לגבי דברים שקשורים למבחן התיאוריה... משרד הרישוי נמצא בקניון לב ראשון, נכון?.. שם עושים את המבחן? מישהו יודע באיזה ימים יש מבחנים ומה צריך להביא? ועוד דבר - את הטופס תשלום למבחן מאיפה אני לוקחת? (אין לי מורה נהיגה עדיין אז אני לא יכולה לקחת ממנו)... תודה!

cobainos

New member
כנסי...

קודם כל,את הטופס את מוציאה מחנות הצילום בתחנה המרכזית החדשה-שער ראשון,את הולכת לשם ומבקשת ואז מצלמים אותך וזה עולה ...לא זוכר כמה עולה כל הסיפור...תביאי איתך 120 שקל בערך בשביל הכל..כבר יתקנו אותי את מצטלמת ואז מוציאים לך טופס ואז את ניגשת לרופא שנמצא שם שיחתום לך על הטופס הרפואי אחרי בדיקה קלה ואז את הולכת לאופטימטריסט שיבדוק לך תראייה ויחתום איפה שהוא צריך בטופס. אחרי כל זה יש תאוריה בראשון בימי שלישי פעם בששבועיים אבל אין לי מושג מתי ואיפה בדיוק(נראה לי שבשיכון איפהשהו) אז עדיף ליסוע לחולון שם יש כל יום תאוריה מ8 עד 13 ולעשות שם.

קיר קמט

New member
שזה עוד סיבה שעדיף בחולון

יש משרד של הדואר שאממ, כמעט כל תכליתו זה השיט הזה, ממש מחוץ למשרד הרישוי...

Major Sam

New member
זאת כל הבעיה שלי....

את הטופס בריאות מילאתי ורופאים חתמו לי והכל. עכשיו אני רוצה לשלם את האגרה וללכת לעשות את המבחן הזה. אני לא יודעת מאיפה לקחת את הטופס אגרה, לא את הטופס הירוק... בדואר אין. ולחולון אין לי יכולת לנסוע........ בבקשה אם מישהו יודע, תעזרו...

למעלה