לימודי נהיגה והוצאת רישיון בארהב

zach81

New member
לימודי נהיגה והוצאת רישיון בארהב

שלום,
האם כאשר יש ויזת סטודנט המאפשרת רק לימודים ללא עבודה ניתן ללמוד נהיגה בארהב ולגשת למבחני התיאוריה והטסט עמ להוציא רישיון אמריקאי?

אציין כי מדובר בהוצאת רישיון נהיגה ראשון ולא בהמרת רישיון נהיגה קודם לרישיון אמריקאי.

תודה לעונים!

למיטב ידיעתי כן.

באינטרנט כתוב שבמדינות מסוימות צריך שויזת הסטודנט תהיה תקפה לעוד שישה חודשים לפחות, ויש תקנות נוספות שמשתנות בין מדינות (כמו לגבי סושל סקיוריטי) אבל בעיקרון אפשר.

zach81

New member
תגובה

תודה על המענה המהיר!!
ראשית האם ויזת סטודנט שהיא לשנת לימודים מאפשרת לללמוד נהיגה ולהוציא רישיון בארהב?

והאם יש דרך לברר מה המצב בקליפורניה וניו יורק בנושא זה ?( אלה המקומות אליהם אני מכוון מבחינת מוסדות להשכלה גבוה.)

ניסית לגגל?

אני מניחה שב-dmv יודעים את כל התשובות, ואם גיגול לא יספיק אולי תמצא טלפון להתקשר ולשאול. המידע שם יהיה ממילא מדויק יותר.
אגב, אם הכוונה היא לעקוף איכשהו את קבלת הרישיון בישראל, נדמה לי ששנת נהיגה בחו"ל לא נותנת לך כלום ותצטרך לעשות רישיון בישראל מההתחלה. ותק מסוים גדול יותר (אולי שנתיים? לא בטוחה כמה) מאפשר להמיר את הרישיון, אבל גם אז עם איזשהו טסט מקוצר. לפחות זה היה המצב כשאנחנו חזרנו לארץ (ואכן אין לי רישיון נהיגה ישראלי, על אף שהוצאתי רישיון בארה"ב).

למעלה