לימודי עיצוב בגיל 40+
שלום,
בעוד כחודש אני מתעתדת להתחיל לימודי עיצוב
כיום אני עובדת בהנה"ח
אני בת 40+
יש לציין שהתחלתי את הקריירה שלי בתחום יותר הומני, (שמאוד אהבתי)אך החיים גלגלו אותי למקצוע הזה שאני ממש לא אוהבת.
אבל לא היתה ברירה והיינו חייבים לשרוד ולעבוד ולפרנס.
שנים שאני חולמת ללמוד עיצוב, אני בכלל לא בטוחה שאהיה טובה בתחום, אבל זה משהו שתקוע לי בלב כבר המון זמן.
לצערי הרב, כל לימודים שהתחלתי במהלך שנותי (למעט הנה"ח לפני 17 שנים) איכשהו הופסקו באמצע בגלל משהו שקרה לי בחיים, מין נאחס כזה, כל פעם שהתחלתי לימודים קרה משהו רע בחיי
וגם עכשיו אני מאוד חוששת, להתחיל את הלימודים
(לפני כמה חודשים התחלתי לימודי הנה"ח סוג 3 כדי להתקדם בקריירה והם הופסקו כמובן בשל משבר קשה בבית-בדיעבד אני חושבת שאולי זו איזו הכוונה מלמעלה שאמרה לי שאני לא בכיוון
).
אשמח לשמוע הכוונה לפריסה
מה עליי לעשות כדי לצלוח את הלימודים האלו?
והאם הלימודים מתאימים לי, בשלב זה בחיי או בכלל?
אם אי אפשר לעשות 2 פריסות אשמח לשמוע לגבי השאלה השניה
תודה ושבוע טוב
שלום,
בעוד כחודש אני מתעתדת להתחיל לימודי עיצוב
כיום אני עובדת בהנה"ח
אני בת 40+
יש לציין שהתחלתי את הקריירה שלי בתחום יותר הומני, (שמאוד אהבתי)אך החיים גלגלו אותי למקצוע הזה שאני ממש לא אוהבת.
אבל לא היתה ברירה והיינו חייבים לשרוד ולעבוד ולפרנס.
שנים שאני חולמת ללמוד עיצוב, אני בכלל לא בטוחה שאהיה טובה בתחום, אבל זה משהו שתקוע לי בלב כבר המון זמן.
לצערי הרב, כל לימודים שהתחלתי במהלך שנותי (למעט הנה"ח לפני 17 שנים) איכשהו הופסקו באמצע בגלל משהו שקרה לי בחיים, מין נאחס כזה, כל פעם שהתחלתי לימודים קרה משהו רע בחיי
וגם עכשיו אני מאוד חוששת, להתחיל את הלימודים
(לפני כמה חודשים התחלתי לימודי הנה"ח סוג 3 כדי להתקדם בקריירה והם הופסקו כמובן בשל משבר קשה בבית-בדיעבד אני חושבת שאולי זו איזו הכוונה מלמעלה שאמרה לי שאני לא בכיוון
אשמח לשמוע הכוונה לפריסה
מה עליי לעשות כדי לצלוח את הלימודים האלו?
והאם הלימודים מתאימים לי, בשלב זה בחיי או בכלל?
אם אי אפשר לעשות 2 פריסות אשמח לשמוע לגבי השאלה השניה
תודה ושבוע טוב