לימודי עיצוב תעשייתי

duvdev111

New member
לימודי עיצוב תעשייתי

שלום, נכון להיום אני סטודנט להנדסת תעשייה וניהול אך עולה ומתגבר בי החשש שאני מבזבז את עצמי בתואר הזה, כבר בעבר בכל מיני מבדקים והתייעצויות, נאמר לי שעיצוב תעשייתי יתאים לי וגם אני מרגיש את צורך פנימי לעסוק במקצוע שדורש יצירתיות וחוש אומנותי. אני תושב ירושלים ולמיטב ידיעתי בירושלים לומדים עיצוב תעשייתי במכללת הדסה או בבצלאל, האם יש כאן מישהו שיוכל לתת לי המלצות לכאן או לכאן ? או אולי כדאי לי לעבור לאיזור המרכז על מנת ללמוד ב-HIT או שנקר שנחשבים לטובים בתחום? על פי איזה קריטריונים כדאי לי להחליט באיזה מוסד כדאי לי ללמוד בו ? לאיזה פרטים קטנים יש להתייחס ? אני מעוניין ללמוד במקום שיתן לי את הכלים הטובים ביותר לצאת לשוק ולמצוא עבודה בתחום. ובכלל אם כבר אני עלה הנושא - מה היא רמת הביקוש וההכנסה של מעצב תעשייתי היום בשוק ? אודה מאוד על תשובות

בין בצלאל להדסה

בצלאל לוקח בגדול אבל לדעתי מיקום של לימוד תעשיתי תלוי באופי שלך אני הלכתי לעיצוב תעשיתי בHIT כי זה הכי התאים לי מבחינת אופי גם אני למדתי לימודים מדעים. למדתי תואר במתמטיקה הכי טוב לבדוק זה בימים פתוחים דרך אגב יש קומונה של מועמדים לבית ספר לעיצוב שם יוכלו לתת לך המון תשובות

sameday

New member
גם אני

בחולון, H.I.T זה באמת נושא של העדפה אישית. לגבי עבודה, זה כבר תלוי ביכולות שיווק, יוזמה, וקריאטיביות מעבר לכל...

הסבה מקצועית

ראשית, אני ממליצה לך באמת להתחבר לעצמך ולעשות את השינוי המקצועי, ויפה שעה אחת קודם... לגבי בתי הספר, בצלאל מעולים וגם הדסה, גם אלה שמנית באזור ת"א טובים, ההבדל בניהם ניכר בעיקר ברוח המקום. לבצלאל כמובן הותק הרב ביותר. אני ממליצה לך לגשת למקומות, לבדוק ביום הפתוח מה הכי נראה לך ולפי זה להגיש מועמדות. עלייך לעשות זאת כבר עכשיו אם אתה רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר 2009.הימים הפתוחים בעיצומם. אשמח לשמוע התרשמותך. בהצלחה, יפעת שגב

duvdev111

New member
אגב... עוד שאלה חשובה !

מן הסתם מאז שהתחלתי בלימודי מדעים אין לי כ"כ זמן לנשום שלא לדבר על בניית תיק עבודות (אבל היי, אני יודע לצייר גרפים של פונקציות ו-ווקטורים במרחב ממש יפה
) אז לגבי תיק עבודות... במהלך השנים יצרתי סקצ'בוק מלא בשירבוטים פרי עטי, שנבעו מכל מיני פרצי יצירתיות כאלה. לעניות דעתי וגם דעתם של אחרים, יש שם כמה דברים לא רעים... האם יש סיכוי שהסקצ'בוק הזה יספיק ? או שייצחקו עליי ?

תיק עבודות

קשה לי לענות מאחר ולא ראיתי אותו, אבל בהחלט יתכן שזה מספיק ובלבד שהוא מייצג את כל הכישרון שלך והיצירתיות שלך. אם מכינה יכולה להוציא ממך יותר, אולי כדאי לחשוב על זה... בהצלחה, יפעת שגב

למעלה