לימודי עיצוב

לימודי עיצוב

אני נכנסת לפורום מדי פעם, באופן פסיבי בדרך כלל. כמו כן מדי פעם העלתי התלבטויות על לגבי לימודי עיצוב. אשמח אם למישהו יש מידע או חוות דעת שתסייע לי בקבלת ההחלטות, לאור מצבי כיום. הגעתי למסקנה שלא אוכל להקדיש 4 שנות לימודים יום יומיים במסגרות האינטנסיביות שמובילות לתואר בעיצוב פנים. אני כבר בעלת תארים ובגיל ושלב שלא אוכל לפנות את עצמי לחיי סטודנט מוחלטים. למרות זאת, אני מנסה למצא מסגרת רצינית ללימודי עיצוב פנים. חשבתי זמן מה על שוהם ברזין, התייעצתי, ביררתי והחלטתי שזה לא יתאים מסיבות שונות ובעיקר בגלל העלות הגבוהה והאופי "התחליטי והטכני" של התוכנית. על אבני, הבית ובילדינג שמעתי שהתוכניות אינן מספיק יסודיות. האופציה העיקרית שאני מביאה בחשבון בשלב זה, היא אורט. אני שומעת חוות דעת רבות וסוטרות בנוגע לתוכנית שלהם בעיצוב פנים (לא בהנדסאי לאדריכלות ועיצוב פנים). אודה לכל מי שיכול להביע דעה. תודה רבה!!

EndlessLove123

New member
ישנו מסלול חדש

של המכללה למנהל בת"א שנקרא אדריכלות ועיצוב פנים, מסלול של כשנה וחצי + סטאז'. הייתי בערב עיון ויצאתי עם דפיקות לב מהתרגשות
אין שום ספק שאני שם. אולי שווה לך לבדוק איתם. הקורס הבא נפתח במאי וראיונות הקבלה ביום שישי הקרוב.

rsharon

New member
אפשר לשאול מה העלות?

איזה צירוף מקרים, ואולי לא? כיום אני נמצאת בעולם ההי טק, אך מזה זמן חושבת מה הלאה? תמיד התעניינתי בעיצוב פנים וכדומה, ואף עשיתי את קורס 10 המפגשים של ברברה ברזין (דרך מרכז הבנייה הישראלי) לפני שנה ומאוד נהניתי. ואני תוהה אולי לעשות שינוי קריירה לכיוון הזה. גם לי יש כבר את התארים שלי, ויש לי משפחה, ואני לא בתחילת דרכי הקרייריסטית. יש המון שאלות פרקטיות שצריך לפתור, ובהחלט חלק ניכר מהן קשורות לעלויות הישירות (לימודים) ועקיפות (הפסד הכנסה לתקופת מה). מה העלות של הלימודים בסטודיו של ברברה וכמה זמן הם נמשכים? רותי

שוהם ברזין

אנחנו באמת במצב די דומה. לגבי שוהם ברזין, העלות היא 35,000 ש"ח (!!!). הקורס נמשך 14 חודשים. 7 חודשים של לימודים בלבד, פעמיים בשבוע במשך היום ו-7 חודשים בעבודה פרקטית על פרוייקטים של לקוחות. בתקופה הזאת עובדים כל יום, ימים מלאים. לי היתה בעיה עם המחיר וגם עם העובדה שהבנתי שהלימודים ממוקדים מדי ולא מרחיבים את האופקים ופותחים את הראש. אני יותר ויותר מבינה שכנראה שקורס מזורז (גם של שנתיים) לא ממש מספיק וזה די מייאש!

למעלה