לימודי עריכה לשונית

1המיואשת

New member
לימודי עריכה לשונית

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש כאן במקרה מישהו שלמד עריכה בבר-אילן ואם הוא ממליץ, תודה מראש.

Eldad S

New member
נסי לשאול בפורום תרגום ועריכה,

פורום תרגום ועריכה, 384 בתפוז. בעצם, עדיף: בצעי חיפוש מתקדם בפורום תרגום ועריכה על הצירוף "בר-אילן" או "בר אילן" - היו שם לא מעט דיונים על לימודי עריכה (בכלל, לא רק בבר-אילן).

mochama deaf

New member
השנה

אין לצערי לימודי עריכה בבר אילן, כנראה בשל הביקוש הנמוך. בשיחתי עם ראש המלקה, הוא אמר שייתכן שלימודי העריכה ישולבו עם התואר השני.

arie86

New member
בר אילן,

אני מעוניין לקחת קורס כללי בלשון בבר אילן. למישהו יש המלצה?

אסופית02

New member
יש לך רשימת קורסים עדכנית?

לדעתי יש חשיבות עצומה למרצה.. אפילו אם הנושא לא בראש מעייניי, מרצה טוב יכול להפוך את הקערה עח פיה. אתה בטוח שניתן לקחת קורס כללי במחלקה? מנסתם המבחר שלך מצומצם, בגלל שרוב הקורסים דורשים ידע מוקדם. אז כדאי לך לבדוק קודם.. סיימתי ללמוד במחלקה לפני 3 שנים, אם יש לך קורסים ספציפיים שבהם אתה מעוניין, תוכל לשאול אותי במסרישי..

arie86

New member
אממ

ראיתי כמה קורסים שמפוצלים למתמחים וללא מתמחים, אז אולי אני בהגדרה של לא מתמחים? יש גם קורסים ללא ייעוד, כמו "תולדות הלשון העברית". רשימת הקורסים והמרצים נגישה מכאן, רק צריכים לבחור במדעי היהדות -> המחלקה ללשון.

1המיואשת

New member
תגובה

האמת שאני במהלך התואר הראשון אבל נורא מעניין אותי התחום של העריכה הלשונית. חבל לי מאוד לשמוע שישלבו את זה בתואר שני ולא כלימודי תעודה כי אני לא מתכננת לעשות תואר שני בלשון עיברית, אני לומדת בכלל פילוסופיה.

mochama deaf

New member
כמובן שלא חייב להיות קשר

בין התואר הראשון לשני. בכל מקרה, אולי שנה הבאה המחלקה תוחזר ואם לא. יש לימודי עריכה גם בת"א ובבית ברל.

mochama deaf

New member
בלשנות שימושית עם הדסה קנטור

תחום מעניין, ניתנות השאלות לפני הבחינה. מרצה נחמדה מאוד.

DoronModan

New member
סליחה, בשביל מה?

אם זה בשביל הנשמה ואת מסודרת מבחינה כלכלית, ראי את שאלתי כמבוטלת.

למעלה