לימודי עריכה - מי יודע/ת ?

amiru33

New member
לימודי עריכה - מי יודע/ת ?../images/Emo92.gif

אודה למי שיוכל / תוכל לפקוח את עיני לגבי הנושא שבנידון: אני מתלבט בין לימודי תעודה בעריכה בבר-אילן לבין לימודי תעודה בעריכה לשונית באונ` ת"א. מישהו / מישהי מכירה/ה ויכול/ה להמליץ על אחד מהם או להבהיר לי מה ההבדלים ביניהם ? האם לימודי עריכה בבר-אילן כוללים לימודי עריכה לשונית ברמה מספקת ? האם יש חשיבות היכן לומדים מול מעסיקים שונים ? בתודה וברכה ופורים שמח (?)

איפה לומדים עריכה

הי, בתור מישהי שעזבה את תכנית העריכה באונ' ת"א אני יכולה להעיד שהתוכנית שם תובענית (המון עבודות), מקצועית ולא ממש מרתקת... אבל אני לא מכירה תוכניות של מוסדות אחרים וכידוע הכל יחסי. לדעתי,בתחום הזה למעסיקים לא אכפת איפה למדת. מה שקובע בקבלה לעבודה הוא מבחן עריכה פנימי של מקום העבודה ועוד שלל גורמים כגון קשרים, קומבינות, רושם בראיון, ניסיון... עצוב, אבל אלו הם חיינו. תחשוב על שיקולים פרקטיים נוספים כמו: האם תצטרך שיעורי השלמה, באיזה מוסד ימי הלימוד נוחים לך (מערכת שעות), מה יותר קרוב לבית/לעבודה, שכר לימוד... וכמובן קח את עצותי בערבון מוגבל - אינני מתימרת להיות מומחית בתחום... שבת שלום.

amiru33

New member
האם את יכולה לספר קצת יותר ?

תודה על תשובתך. אשמח אם תוכלי לספר קצת יותר על התוכנית בת"א ולמה היה עד כדי כך נורא כיוון שהתלבטותי גדלה. אודה לך אם תוכלי לפרט קצת יותר - למה עזבת ? האם הידע שהיית אמורה לקבל בתוכנית אינו חסר לך ? האם את עוסקת בתחום כיום ? אשמח אם תוכלי לענות לדואל: [email protected] תודה

למעלה