לימודי פסיכולוגיה באו״פ

LiorShell

New member
לימודי פסיכולוגיה באו״פ

היי אני מתעניינת בלהתחיל לימודי פסיכולוגיה בפתוחה ויש לי כמה שאלות בנושא
א. שאלה קצת מוזרה, מכיוון שבאו״פ רוב הקורסים נערכים בעברית, ויש צורך לתרגל אנגלית אקדמאית למתא״מ -
האם יש מקור להוצאת מאמרים פסיכולוגים באנגלית?
ב. יש דרך לדעת מהי הסטטיסטיקה של מתקבלים לתואר שני בקלינית מהאו״פ? (אם בכלל יש אחוז שמנסים)
ג. האם הרשמה ללימודי תואר שני מצריכה שאסיים את כל הקורסים והסמינריונים? או שאם ישאר לי סמינריון אחד וקורס אחד זה בסדר?

אשמח לכל תגובה!

beltal8

New member
חלק מהתשובות:

א- ברוב (כל?) המקומות הלימודים הם בעברית. אני מאמין (אבל לא יודע) שבקורסים באו"פ תצטרכו לקרוא מאמרים באנגלית. אם בא לך בכל זאת, את יכולה לכתוב בגוגל סקולר את הנושא, ותקבלי מאמרים ולרוב הנושאים תמצאי כאלה עם גישה חינמית.
ג- הרבה אנשים נרשמים לתואר שני בתחילת שנה ג' וזה בסדר גמור

LiorShell

New member
מוסיפה לשאלה...

איך מתייחסים לבעלי תואר ראשון מהפתוחה בתהליכי הקבלה לתואר שני בפסיכולוגיה?

liattina

New member
אני סטודנטית בפתוחה

בקורסים מתקדמים כל החומר הינו באנגלית, קבלתי עכשיו עבור 3 קורסים 3 ספרים עבי כרס עם מאמרים באנגלית..

אני לא יודעת מהו האחוז המדוייק של מתקבלים לתואר שני אבל הם קיימים והם לא מעט. לא ברורה לי ההנחה שאולי הסטודנטים של הפתוחה לא מנסים..

LiorShell

New member
תודה! +

האמתי ששאלתי לגבי האנגלית למקרה שארצה לנסות לעשות את המתאם עוד לפני הקורסים המתקדמים.
אך לא ברור לי אם אוכל לנסות להירשם לתואר שני לפני שאסיים 2 קורסים מתקדמים + סמינריונים. מה תוכניותיך? (ובהצלחה!)

לא הנחתי שהסטודנטים של הפתוחה לא מנסים לגשת לתואר שני, אני פשוט שמעתי רק על האוניברסיטאות ומכללות סיפורים אישיים אז תהיתי בנושא.

למעלה