לימודי רפאות שיניים בישראל

s s s 2 3 1

New member
לימודי רפאות שיניים בישראל

ברצוני לעלות על סדר יומכם נושא מאוד חשוב בתור אזרח וסטודנט ששואף ללימודים גבוהים ... אני מעוניין ללמוד רפואת שיניים וכידוע הפקולטה לרפואת שיניים נסגרה בתל אביב עקב חוסר תקציב , לצערי המקום היחיד ללמוד בו רפואת שיניים הוא האוניברסיטה העברית בירושלים. הדרישות בירושלים, מאוד גבוהות ולא מתחשבות בכל המועמדים כיוון שמספר המקומות מוגבל . אני בטוח שישנם המון סטודנטים רציניים כמוני שהיו רוצים ללמוד רפואת שיניים אך עקב המצב והדרישות האסטרונומיות בירושלים (שלא משקפות את רמת הידע והיכולות בתור סטודנט), גורמת לסטודנטים להיכשל בדרכם למטרה ,בנוסף מי שרוצה ללמוד רפואת שיניים לא מקבל חלון הזדמנויות שווה (שמקבלים סטודנטים בפקולטות אחרות)בכל תחומי הלימוד כולל רפואה כללית שמלמדים ב 4 מוסדות שונים ,מין הראוי בהחלט שמקצוע כמו רפואת שיניים במדינה מפותחת כמו שלנו ילמד ביותר ממוסד לימודים אחד על מנת לתת יותר סיכויים לסטודנטים שרוצים ללמוד מקצוע זה והן לטובת המדינה שתקבל יותר רופאי שינים איכותיים במשך השנים אשמח לקבל דעה בעניין או המלצה לגבי הלימודים

לימודי רפואת שיניים

הי מה קורה? גם אני מאוד רוצה ללמוד רפואת שיניים ונתקלת בבעיה זו..... כרגע אני משפרת בגרויות ואח"כ נקווה לטוב
אתה יודע במקרה אם נדרשת בגרות במחשבים על מנת להתקבל? תודה מראש,

epsilon1

New member
אין דרישה לבגרות ספציפית

אבל כדאי לשאוף לממוצע כמה שיותר גבוה

למעלה