לימודי רפואה סינית...

mapal

New member
לימודי רפואה סינית...

שלום, הנני מעוניינת ללמוד רפואה סינית במרכז - האם תוכלו להמליץ לי על ביה"ס שמתמחה הכי טוב? תודה רבה! ושנה טובה! :)

robinhod

New member
לא רק!

ישנם עוד בתי ספר. ועם המצב הכלכלי של בית הספר המוזכר לא הייתי הולך ללמוד שם כרגע! ישנם עוד מספר מכללות כמו: רידמן, גנסיס והמכללה ללמינהל (מנוהלת ע"י פרופ´ קארסו) ולכל אחת מהן יש תחום אחד שבו היא טובה יותר מהאחרות. כדאי לעשות סבב בתי ספר ולבדוק. בהצלחה.

mapal

New member
האם רידמן נחשב לביה"ס טוב?

האם עדיף ללמוד שם מאשר במדיסין? אודה על תשובה כנה...מאנשים שלמדו שם ושם :) תודה!

robinhod

New member
בחלק כן ובחל לא

כרגע רידמן הוא הביה"סהטוב ביותר שמלמד צמחי מרפא סינים, בדיקור הוא חלש יותר, הביה"ס השני חלש בצמחים אך יותר חזק בדיקור אבל היחס שם מגעיללללל! חוץ מזה תעשי סבב בין בתי הספר ותשאלי תלמידים מכל השכבות ורק אח"כ תחליטי! בהצלחה

Mahadi

New member
יחס מזלזל? בעיות כלכליות?

אני לא יודע מה הקטע עם השמועה על היחס המגעיל במדיסין. אני התחלתי ללמוד שם ובינתיים אני מרוצה, וככה גם רוב האנשים שאני מכיר ש"ממש" למדו שם. אני באופן אישי מחפש מקצועיות ולא יחס, ואני לא חושב שמכללה זה מקום לחפש בו יחס. אני מסכים שהמקום קצת יותר המוני מן המקובל, אבל זה לא מעיד אפילו בקצת על הרמה המקצועית שלו(שנחשבת כגבוהה ביותר), למרות שקל לבלבל בין השניים. ובקשר למצבם הכלכלי, חשבתי שהוא השתפר מאוד מאז שהצטרפו לרשת עמל, לא? אייל

למעלה