לימודי רפואה ...

לימודי רפואה ...

לצערי לקראת שנה הבאה אני כבר לא יכולה להתקבל עם הציון שיש לי לרפואה (640) ואני אצטרך לחכות לשנה הבאה עד שאני אנסה שוב את מזלי . הבנתי שיש אפשרות ללמוד שנה ראשונה ביולוגיה , וזה מכסה משהו כמו 70% ממהלך הלימודים בשנה הראשונה ברפואה , ובנוסף עם יוצאים בהצטיינות יכולים להכינס ישירות לרפואה בלי לעשות שוב פסיכומטרי . מישהו שמע על כך משהו? ועוד משהו : אני רוצה להיות רופאת עור/ילדים , כמה שנים צריך התהליך לקחת ?

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

לא קיימת קבלה לרפואה בלי ציון פסיכומטרי, לא משנה אם את נרשמת עם בגרויות, מכינה או רקע אקדמי. על תנאי הקבלה לרפואה עם רקע אקדמי את יכולה לקרוא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1523&QID=16825 המסלול הכללי של לימודי רפואה הוא: 3 שנים פרה-קליניות - לימודים תיאורטיים. 3 שנים קליניות - לימודים מעשיים בבתי חולים. שנת סטאז'. התמחות - בין 4 ל7 שנים. פרטים על התמחויות ספציפיות את יכולה למצוא באתר הר"י: http://www.ima.org.il/ אם יש לך עוד שאלות, אנחנו כאן כדי לענות. אושרית.

תודה רבה ../images/Emo13.gif !!!

רגע שאני אבין - כלומר זה לא נכון לגבי מה שאמרו לי על ביולוגיה ? תודה רבה על הקישור הנהדר!!!

לא, זה לא נכון מה שאמרו לך

התנאים הם בדיוק מה שכתוב בקישור שנתתי לך, ככה שברוב המקרים עדיף לשפר בגרויות.

dimiorr

New member
שנה ראשונה בביולוגיה

מכסה משהו בסגנון 30% משנה ראשונה ברפואה, וזה לא צריך להיות שיקול עיקרי מדי.

30% זה הכל ????

זה כלום , כבר עדיף לחכות ... ו.. תגידו בתור כאלה שכבר בפנים , יש משהו מיוחד שכדאי לי לעשות השנה , בשביל הלימודים ? ( בתקווה שהכל יעבור כמו שאני רוצה ) אמרו לי לעבוד חזק על האנגלית ? זה נכון ? ומה עוד? המון תודה !!!

על האנגלית את צריכה לעבוד חזק במילא

בשביל הפסיכומטרי. אם תהיי ברמה של 145-150 באנגלית של הפסיכומטרי, מצבך יהיה טוב מכל הבחינות. כדי להשיג את זה מאוד מומלץ לקרוא כמה שיותר באנגלית, לא משנה מה. זה יכול להיות ספרים, מגזינים, כתוביות של סדרות טלויזיה, מילים של שירים שאת אוהבת, כל דבר, העיקר שיהיה באנגלית. חוץ מזה, אחרי שאת מגיעה לסכם שצריך כדי לקבל זימון למיונים, הכי כדאי לנוח קצת ולנצל כמה שיותר את החופש שיש לך לפני הלימודים. אין צורך בשום הכנה נוספת.

אם לומר את האמת האנגלית היא

זו שתוקעת אותי בפסיכומטרי - אני עומדת על 125-130 באנגלית ... במילולית 140 ובכמותית זה תמיד נע בין 145-150 . ככה שזו הנקודת חולשה שלי . עשיתי כל מה שאפשר בשביל לשפר את הציון באנגלית ( למדתי 0200 מילים חדשות , קראתי ספר של 400 עמודים , ומגזינים , ועליתי כולה ב10 -15 נק' ) אז אני אשמח באמת לשמוע כל מיני הצעות ( אם יש
) איך לשפר אותה .. תודה רבה רבה על העזרה :)

תמשיכי לקרוא

ספר אחד ממש לא מספיק, צריך לקרוא הרבה כדי לעלות לרמה של 150. אני קראתי אנגלית כל תקופת הצבא וגם הייתי ביחידת קשרי חוץ ככה שהתעסקתי עם אנגלית די הרבה, ובזכות זה בפסיכומטרי שעשיתי ישר אחרי הצבא הוצאתי 150 באנגלית. את יכולה לשאול גם בפורום פסיכומטרי איך לשפר את האנגלית, אני בטוחה שלאנשים שם יהיו הצעות מקוריות וטובות.

למעלה