לימודי שוק ההון

steam5

New member
לימודי שוק ההון

שלום רב, אני מעונין ללמוד על שוק ההון (בורסה השקעות וכו'). כיום יש מספר רב של מכללות ומספר רב של מסלולים ואיני יודע במה לבחור ובאיזה מסלול ללכת. אני מעוניין ללכת לקורסים לצורך השקעות פרטיות לא לצורך קרירה. אין לי ידע מוקדם בנושא הבורסה ושוק ההון ומעולם לא השקעתי אך אני כן מעונין להכנס לתחום זה וללמוד אותו וגם ללמוד את תחום הנדל"ן אך אני חושב שתחום הנדל"ן אינו נוגע לפורום זה תקנו אותי אם אני טועה ובמידה וכן אשמח לשמוע על קורסים מענינים בתחום זה. אשמח לקבל הכוונה מחברי הפורום. תודה ושבוע טוב.

noam4u

New member
שוק ההון כללי

היי אפריד בין שני דברים: קורסים חינם - יש המון מקומות שמציעים קורסים חינם כאלה ואחרים. אין רע בכך, אבל בדרך כלל הקורס הוא שיטחי ומהווה כלי שיווקי שתבוא לסחור דרכם ואז ירוויחו עליך מעמלות קורסים בתשלום - בדר"כ קורסים יותר רציניים וארוכים. חשוב ללכת למקום ותיק בתחום. אני אישית ממליץ על מכללת מגמות בנושא זה. ותיקים ואנשי מקצוע שמבינים את השוק. אני אישית לא מרצה שם אבל מכיר ומעריך את המרצים שם. בהצלחה!

Endless Rider

New member
כבר החלטתת לאן ללכת והיכן ללמוד../images/Emo35.gif

אני באותו סיפור ומעוניין ללמוד... חבר שעבד איתי לפני שנה למד אז במגמות ומאד המליץ אבל זה בפ"ת וזה קצת רחוק לי (אני מרחובות)... אז אני שואל אם גילית משהו חדש ואם יש לך המלצות?

steam5

New member
טרם החלטתי...

אני עדיין לא יודע יש כל כך הרבה מכללות (קשפלואו,מכללת היי טק,מגדל שוקי הון,מיטב,מגמות ועוד ועוד...) ואני לא יודע גם איזה מסלול לבחור. אשמח לקבל הכוונה. תודה.

Endless Rider

New member
מהיכן אתה?

אני תמיד מהיר החלטה ואם החלטתי ללכת על משהו אז אני נכנס בזה מהר וחזק
אז אני מרחובות ומצאתי את פסגות שנמצא ברחובות וCASH FLOW מרשלצ. יש לי פגישה עם קשפלאו מחר ועם פסגות ברביעי... אם זה רלוונטי אליך אני בהחלט אשמח לעדכן אותך מה גיליתי...

steam5

New member
מהשרון

אגב ידוע לך מה המחירים של הקורסים...? אני מניח שאתה מברר בקשר ל הכרת הבורסה ושוק ההון..??

Endless Rider

New member
מחירים

בין 2500 ועד 4500 ש"ח או 5000....תלוי כמה מקיפים... כן אני רוצה הכרות אך גם מעבר לזה...בהתחלה הבנה, ניהול תיק השקעות אישי וידע מספק כדי שאדע מה הכסף שלי עושה והאם זה הכי ריווחי. השקעה לטווח ארוך... וכן גם השקעות לטווח קצר...אולי כהכנסה נוספת...

steam5

New member
נהדר ,תודה.

תעדכן במידה ונרשמת ולאיזה מסלול מעניין אותי גם נדל"ן אני בודק גם את זה...

Endless Rider

New member
הייתי היום פפגישה עם קשפלאו

וואללה לא סגור על עצמי. מחר יש פגישה פפסגות. יש לקשפלאו מסלול נדלן נראה לי רציני של 8 חודשים אבל שוק ההון זה 10 מיפגשים, חוזים עדיתיים 5 ומטח 4 מפגשים. הם מקצוענים בהשקעות כעבודה אקטיבית לטעמי כמו DAY TRADERS אם אתה מכיר. אני לא כל כך בעניין הזה...אבל נראה אולי זה מה שכולם מלמדים...ניהול השקעות מול בורסת ארה"ב ו"משחקים" לפי שיטות שהעומדים בחוקים מרוויחים...נשמע ונראה לי לא וואוו בהשוואה לכאלה שלומדים תואר ראשון או שני בכלכלה או קורסים שלמים של ניהול ניירות ערך וכדומה. טוב אעדכן אחרי המפגש מחר.

steam5

New member
מכללת היי טק-השכלה פיננסית.

אני יודע שקיים שם מסלול למד כפי יכולתך (Free Pass). חבר שלי לומד שם העלות של מסלול זה 9000 ש"ח ואם אתה בא עם עוד מישהו תשלמו 6000 כל אחד. זה כוללל כל הקורסים : נדלן,בורסה ושוק ההון וכו'. בהצלחה.

Endless Rider

New member
איפה היא?

יש לך לינק לאתר שלהם? אתמול הייתי במכללת פסגות ברחובות...יש עוד סניף בהרצליה ומדובר שוב במשהו דומה לDAY TRADERS...אם לא מעקב של דקות אז יומי.... שוב לא מדובר בקורס ניהול פיננסי שנותן לך רקע וכלים אמיתיים לניהול פיננסי נכון אלא שיטה להרוויח אם במטח או מנייות... אני מחפש משהו מקיף יותר, למי שעובד משרה מלאה + משפחה וחוסך כסף ורוצה לדעת מה הכסף שלו עושה ושיעשה את התשואות הטובות ביותר וגם לדעת לחפש חברות או השקעות לטווחים ארוכים וגם קצרים כדי שכן אצליח להוסיף להכנסתי החודשית...

steam5

New member
http://www.hascala.co.il/

אגב מה המחירים של המקומות שביררת והאם יש שם מרצים מוכרים ובעלי נסיון .??

Endless Rider

New member
אז ככה...

המחירים נעים ב2800 - 5000 ש"ח. מרצים אפשר לבדוק באתר שלהם או להתקשר כי לי השמות שלהם לא אומרים כלום. מה שכן בפסגות המנכלים הם המרצים העיקריים מה שמעיד על גודלם לטעמי...אם תיכנס לאתר שלהם תראה מי הם. חוץ מזה יש לך עוד רעיונות לגבי איך ללמוד? תכלס כבר התחלתי לחשוב עם עצמי שכצעד ראשון בניהול פיננסי נכון אולי יהיה לא להוציא את הכסף על קורס אלא על ספר טוב בנושא

Endless Rider

New member
כן...הם נראים עד כה הכי רציניים

יש שמה חלוקה יפה לנושאים וכולת התפתחות מעניינת בניתוח טכני והשקעות...כלכלת משפחה ועוד...יש ברמת אפעל שזה 20 דקות ממני ויש מפגש חינם כללי המכסה כמה נושאים שמעניינים אותי...נרשמתי..יחזרו אליי..

למעלה